Ile razy można pisać, że nie jest to zaświadczenie o byciu katolikiem, a jedynie oświadczenie księdza, że jesteś z Jego parafii i zna Cię chociażby z widzenia.
Wersja do druku
no nie do konca. przynajmniej mila pani po drugiej stronie telefonu powiedziala, ze swiadectwo, ze jest sie katolikiem praktykujacym. Na pytanie, co jesli ktos jest niewierzacy, pani powiedziala, ze przeciez niewyrzuca ;) Ogolnie nie trzeba miec tego papierka, wedlug niej, ale wiekszosc przynosi..
czy ktos wie cos o kursie we wroclawiu , dzwonie do pani Irenki numer podany wyzej i nic, nikt juz ktorys dzien z rzedu nue odbiera :(
Dzwonić to sobie możesz kiedy chcesz, ale uprzedzam, że p. Irenka jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 10 do 13. Dzisiaj się zapisałem i będzie najprawdopodobniej pod koniec lutego...
Na stronie GTF Gdańsk obublikowano informacje o kursie "fotografa kościelnego".
Termin 4.02.10 godz: 18, cena 100zł.
Więcej informacji znajdziecie na w/w stronie.
masz racje - po prostu GTF chce sobie troche dorobic na dzialalnosc ;) z kursem liturgicznym nie ma to raczej zbyt wiele wspolnego, a jedyne co po nim bedziemy mieli to papierek do niczego nie potrzebny ;)
mam nadzieje ze to nie bylo celowe wprowadzanie w blad
Witam!
Kurs liturgiczny w Tarnowie zaczyna się 6.02.2010 o godzinie 9:00 - ja pewnie będę...
Pozdrawiam
Ktoś się może orientuje kiedy kurs w Poznaniu lub okolicach?