Ciekaw jestem jak będzie wyglądała cena 5D po wejściu nowszej wersji, czy stanieje jakoś znacząco do końca roku.
Wersja do druku
Ciekaw jestem jak będzie wyglądała cena 5D po wejściu nowszej wersji, czy stanieje jakoś znacząco do końca roku.
pewnie tak. Chyba , ze coś poważnie spieprzą w nowej 5.
wygląda, że nie będzie 5d mkII na wiosnę :-(
http://www.canonrumors.com/index.php...y080115-154051
Mnie tam rybka, ale skoro owe Osobowe Źródło Informacji mówi, że: "We just introduced 2 cameras last year - it will not be until the Fall until we do anything with the 5D line.", a innym z obliczeń wychodzi jednak, że trzy, to brzmi to mało wiarygodnie... ;)
PS
Poza tym cytowane zdanie od strony formalnej jest jak najbardziej prawdziwe :mrgreen:
glupoty jakies...
na 98% musza cos wypuscic bo systematycznie zostaja w tyle, teraz to tylko starenkie 5d jeszcze jakos sie trzyma...
no i ciekawa sprawa z 450d, znow planuja wsadzic tam wieksza matryce niż w wyzej pozycjonowanym modelu? przeciez TO JEST CHORE, w co oni sie z nami bawia...
Nikon niech sie zbierze w sobie i zrobi takie d5 16 mpix FF uszczelniony, dobry AF z mniejsza szybkostrzelnoscia, to moze wtedy canon ostatecznego kopa dostanie i w koncu dojdzie do wniosku ze cos jest nie tak...
Hm, no to pozostaje Nikon na nowy sezon, skoro oni sobie nie raczą nic wypuścić..
i co dadza w nowym 4xx?? AF i "uszczelki" z 40D? bez jaj...nie ma za bardzo czego włożyć poza ISem. nie ma bata-musi być nowe 5D. jak nie to się w****i*e
Jestem przekonany że wyjdzie nowy 5d
miałem na myśli że teraz wyjdzie.