To się odbywa w wybranych parafiach np. woj. pomorskie w Gdyni, z mojego miasta tam mnie skierowano.
Wersja do druku
To się odbywa w wybranych parafiach np. woj. pomorskie w Gdyni, z mojego miasta tam mnie skierowano.
Nie no, chodzilo mi bardziej czy wlasnie sa wyznaczone jakies parafie np. w gdyni ktore mogly by zorganizowac. Bo w tamtym roku z tego co jest na stronie archidiecezji to bylo NMPKP na ulicy swietojanskiej.
Dzwoniłem do Gdyni i usłyszałem " proszę dzwonić pod koniec stycznia, kurs odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie lutego" tak wiec czekamy ...
witam
Legnica organizuje kurs liturgiczny dla fotografów
http://www.legniczka.com/news,single,init,article,832
pozdro
Czy zdarzyło się Wam, że ksiądz miał do Was jakieś zastrzeżenia, ponieważ macie legitkę z innej diecezji?
Witam właśnie mam świeże informacje z Kurii Dolnośląskiej zbierają chętnych na szkolenie odnośnie fotografii ślubnej w trakcie ceremonii kościelnej.
Na razie jest 9 osób, potrzeba 20 ludków.
Szkolenie kilkugodzinne w jeden dzień w Kurii, prowadzone przez ks. prof., koszt 165 zł ważne 60 miesięcy. Otrzymujemy identyfikator ze szkolenia (legitymację)
Potrzebne zdjęcie legitymacyjne i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie. Pani mówiła że będzie łatwiej po prostu.
Zapisy zbiera Pani Irena tel. 713271118 lub kontaktujcie się ze mną.
Zapraszam
O! bardzo interesująco brzmi fragment:
i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie.
Możesz coś więcej napisać na ten temat?
bo ja jestem BARDZO zainteresowany szkoleniem i się z pewnością zapiszę o ile mocno uszczuplone po sprzętowych zakupach fundusze pozwolą (a może i nawet przyciągnę kilka osób)
o w koncu jakies informacje z regionu ;) jak nie zapomne to zadzwonie jutro. rozumiem, ze kurs we wroclawiu?
kurs w Gdyni kosztuje 100pln. W pakiecie oprócz zalaminowanej legitki i zaświadczenia cyt. "do powieszenia w zakładzie" dostaje się jeszcze ksiażkę o fotografowaniu i filmowaniu w kościele :p ostatni kurs był pod koniec października i uczestniczyło ok. 30-40 osób. Pani zakonnica prosiła o zaświadczenia z parafii, ale ksiądz powiedział, że możemy sobie darować.