To znaczy, że piwa nie będzie?? :cry:
Ale o kogo chodzi?? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
To znaczy, że piwa nie będzie?? :cry:
Ale o kogo chodzi?? :mrgreen:Cytat:
Wyjaśniłbym ci na przykładzie, ale nie mogę, bo znowu Kuba będzie narzekał :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
panowie, to już chyba będzie argument do końca życia.. ;)
od razu widzę taki obrazek, jak 80-cio letni dziadek tupie nogą i mówi babci: bo jak cię brałem za żonę to nie byłaś dziewicą :lol:
Dobrze, to dadaje kolorytu i sprawi, że nie zapomnimy tak szybko o tym zlocie :-D
chyba, że go wsadzisz do kajaka i powiesz kierowcy autobusu, że się nie da wyjąć :mrgreen: co prawda podróż na dachu mogła by go trochę zmęczyć, ale za to za darmo ;)Cytat:
ja, ja - to ja jestem twoim najlepszym kolegą :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Za to powinieneś dostać lanie :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Kajak.... tak to jest jak sport nie jest zbyt popularny :(
Cytat:
czujesz sie jakby ktos Ci powiedzial ze focisz najnowszym modelem cyfrowej lustrzanki sony ? albo co gorsza nikonem ;)
Coś w tym stylu, ale z niewielką różnicą:
w focenie bawię się 2 lata, a w wiosła od 13 ;) i stąd takie przeczulenie
hehe, odegrałem się za Kraków - choć niechcący :grin:
Tak BTW jak to się zwie? Wszak kajakarstwo górkskie to poważny sport, mamy w Kraku fajny sztuczny tor na Wiśle.
Nie chcę popełniać pomyłki, bo jak pamiętam jak Vitez reagował na nazywanie go Viteziem to nie chcę z Tobą zaczynać ;)
heh ja rowniez nie znam nazewnictwa we wioslarstwie (bo to wioslarstwo prawda Danish?) jakies kanadyjki tam czy inne (w kanadyjkach sie chyba kleczy tak jakus...)
Kajak - siedzisz na tyłku w łapach masz profesjonalną wersję wiosła z kajaka turystycznego
Kanadyjka - klęczysz na kolanie i w łapach masz wiosło z jedną "łopatą"
Łódka wioślarska - siedzisz na tyłu, płyniesz "tyłem do przodu" i masz albo jedno lub dwa wiosła
Zainteresowanych odnośnie jak wygląda królewski sport zwany wioślarstwem zapraszam do obejrzenia kilku fotek:
ZAPRASZAM
Jest ich kilkadziesiąt, żeby nie było że za dużo :twisted:
Wystawiłem je dla kumpli, żeby w razie potrzeby sobie wybrali do wywołania
A dla leniwych wioślarz w moim avatarku ;)
ojejej, jak duzo fotek :D
nie mydl nam oczu tylko mow kiedy Cie w telewizorni pokaza na jakiejs masowo swiatowej imprezie :)
Dżizas Gawryl ja się przez Ciebie nerwicy nabawię :)
Przegapiłeś, moje 5 min. już minęło ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Ale wszystkie wartościowe :lol:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
aaa opowiadasz tam minelo zaraz... no pochwal sie chociaz gdzie moglismy Cie ogladac ?
Igrzyska były a nie wiem czy do następnych dociągnę ;)
no nie wiem, ja to potraktowalem jako tlumaczenie na przykladzie ;) i dlatego sie nie czepialemCytat:
przegladalem fotki zrobione w tamtym czasie i MUSZE sie z Wami podzielic :
,,przestraszona samotnosc''
(lens 400mm kubamana - dzieki, bez niego bym nie mial takiego dziala:) )
co ty tak z ostrością pojechałeś?
a co tam ten facet robi? i w dodatku dla jego czapeczki obciąłeś taki ładny kadr na dole :evil: :wink:
dol specjalnie uciety - przechodzil burek i sikal - za malo romantyczne, jak na moja wrazliwosc :PCytat:
ale chyba nie sikał na nich? to już perwersja ;) choć w sumie wyjaśnia to strach w oczach samotności..:DCytat:
mi tu chodzi o USM.
Maciek, wyczuwam prowokację ;) Sorki, ale ostrzejszego szkła od 400L jeszcze nie miałem podpiętego :razz: . A twoją Sigmę miałem, więc wniosek...Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
choć mogę pójść na kompromis i powiedzieć, że to wina aparatu prastarego gawryla, nie to co nasze puszki :-D
fakt, nie wziałem pod uwagę tej najprostszej opcji.. :-D alu chyba mu wybaczymy, wszak jest prastary... no i taki romantyczny...Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Prastary Gawryl jak zwykle romantyczne samotne fotki pokazuje...
Tomek jak zwykle krytyka...
mmsza jak zwykle udowadnia wyższość sigmy...
a Kuba jak zwykle broni zaciekle swego...
Czy coś się na tym forum kiedyś zmieni? :mrgreen:
dobre dobre Panowie ;)
usmialem sie czytajac Was ;)
zaraz poszukam kolejnej prowokacji ....
Szukaj szukaj Gawryl
Bo nudą zawiewa :lol::lol:
:confused: wtf ? nie rozumiem osso chodzi... :mrgreen:
lol powiem ze ja tez nie wiem ło soo chozii jakby :P poprostu przeglądając forum zamiast avatarka od Kubaman'a wyskakuje mi ta laseczka :D i nie wiem szczerze jak to sie stało :PCytat:
Zamieszczone przez thorin
uu. dziwny hardcore. u mnie normalnie.
Ja też na początku nie wiedziałem o co chodzi :shock:
u mnie normal ;)
Hiehie, Kuba nie dosc ze islamski terrorysta, to jeszcze hacker i ograniczenia w wielkosci avatara lamie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Doigra sie kolega, doigra :>
ja cię...:shock: kurczę, ja mam na avatarku żonę... i nie wiem co powiedzieć (cieszyć się czy smucić ;) )Cytat:
Zamieszczone przez Venio
niezłe jaja :lol:
To nikt nie wie, skąd się to wzięło? Jakis trojan?
hej Tomek, chyba nie podejrzewałeś, że sie włamałem Veniowi na kompa i zapodałem avatarka z panienką 600x600 pikseli :-o
Ja po prostu nie wiem, nie widzialem nigdy czegoś takiego.
:D nie wiem co to jest ale na szczęscie (albo nieszczescie ;) ) nie mam juz tego problemu bo mi to strone rozciągało :DCytat:
Venio: podejrzewam ze Ci cache w przegladarce zglupialo po prostu.
no ładnie, to gdzie on wcześniej bywał :shock: jakieś forum dla lesbijek? ;) :-DCytat:
Zamieszczone przez pazurek
mozliwe ze to zdjęcie jest z plfoto... prawdopodobnie. Bo jednoczesnie plfoto miałem otwarte wtedy jak sie to pojawiło. Ale kuba no :D bez jaj z tymi lesbijkami :p
Cytat:
Kuba ale po czym ty poznałeś, że pani kocha inaczej??? Czyżbyś ją widział w innym miejscu?;);)
ojjj Iza sie wszystkiego dowie :DCytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
dobra Venio, plfoto ;)
ty nie zmieniaj tematu i nie odwracaj kota ogonem :D lepiej sie przyznaj skad wiesz ze to lesbijka :DCytat:
a tak BTW dzis przegladalem wate i znalazlem to zdjecie... czy to nie jest ta sama pani ?Cytat:
wlascicielka studia wspieranego przez firme N www.egstudio.pl
chyba tyłek mniejszy ;)