idzie ktoś z Was na te targi ślubne ?
Wersja do druku
idzie ktoś z Was na te targi ślubne ?
analogforever, ja na 100%...
...na dodatek muszę pomyśleć o jakimś fotografie na wesele :)
PS.
kiedy dokładnie się zaczynają i kiedy kończą ??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tu jest stronka jak by ktoś nie wiedział
http://www.targislubne.lodz.pl/start
może to dziwne ale gdzie są w końcu te targi ? W Hali EXPO ? Czy ARENA ?
http://www.targislubne.pl/lodz.html
sobota niedziela expo, i niedziela arena w tym roku organizatorzy poszli na wojnę
te w expo można sobie odpuścić , jeśli to są te same co rok temu które były pierwsze , porażka
Zgadza się, nawet wielka porażka
Czyli EXPO olać ? Nigdy nie byłem na targach ślubnych więc nie wiem czy warto tu 30 i tam 30 [za 2 osoby] ?
A wy się wybieracie ? jeśli tak to gdzie ?
[QUOTE=Morfii;914309]Czyli EXPO olać ? Nigdy nie byłem na targach ślubnych więc nie wiem czy warto tu 30 i tam 30 [za 2 osoby] ?
[...]QUOTE]
Tzn ze jak? Trzeba placic za wejscie?? Jako odwiedzajacy?
Zdecydowanie w Arenie wicej się działo, co chwila jakieś pokazy na scenie, dużo więcej stoisk z modelkami, w expo jeśli nawet były jakies pokazy to z bardzo dużymi przerwami. W Expo a właściwie w sportowej wydaje się że więcej było pojazdów niż w arenie i chyba ze względu na słoną opłatę fajniej było focić bo były luźno poustawiane.
No ba, pewnie że trzeba płacić jak na każdych targach
15zł od osoby - tu i tu...
W expo co drugie stoisko jest po prostu puste
Idę do areny może jakieś fajne nowe albumy będą czy cuś
Ponieważ zastanawiałem się nad wystawianiem to zaglądałem sobie jak z miejscami i z tego co kojarzę to w większości z branży foto będzie ten sam skład co rok temu.
Dla mnie to nie jest takie pewne - hala targowa bierze kase od organizatora targow lub sama je organizuje, tak?
Organizator bierze kase od wystawiajacych sie, tak?
Czy mozna sie wystawic za free?
I dalej organizator bierze kase za wejscie na targi?
To przeciez strzelanie sobie w stope.
Ludzie wybiora jedne targi, zamiast byc tu i tu.
Ostatnio w Szczecinie byla Gala Slubna - dosc spora, wejscie za free.
No to fajnie macie w Szczecinie ja w Łodzi to już nie potrafię sobie przypomnieć kiedy był wjazd gratis na takie imprezy. Co do strzału w stopę to uwierz mi, w zeszłym roku do areny były kolejki i naprawdę było tłoczno.
Ludzie i tak zapłacą. Multum tam ofert za "1200" i na to większość liczy więc ciągną.
jakich ofert po 1200 ? bo nie rozumiem? wynajęcie stoiska tyle kosztuje? Kurde myślałem ze tylko jedne targi są w Atlas Arenie, a tu dwa i to w tym samym czasie ?
W sensie pro focie za "1200"
ja będę potrzebował fotografa i o cenie ogólnie nie myślę... ale nie przesadzajmy ;)
Co do wejściówek to zawsze były płatne i nic się nie zmieniło :/
teoretycznie za 1000zł mogę mieć fotografa... sęk w tym czy faktycznie fajne będą foty... jest to tzw. oferta z zespołu który ma grać ;)
no fakt , z tą lampą doczepiłem się już
te targi to są sobota-niedziela czy tylko niedziela ?
W sobotę i niedzielę organizuję w Pabianicach dużą imprezę modelarską, zawody modeli samochodów zdalnie sterowanych. Jak ktoś ma ochotę przetestować możliwości AF w swoim zestawie to zapraszam :)
to w hali czy na zewnątrz są te zawody i w jakich godzinach ?
witam
może ktoś będzie chętny pofocic małe autka szybko mykające :
http://rc-sport.pl/?q=zawody/info/196
sorki,że dopiero teraz ale przypadkiem wpadłem na tą informację więc się dzielę nią :)
No będzie ostro :)
Wstawcie jakieś foty ;)
pozdr.
Targi w Arenie też cienko , o 30% mniej wystawiających się niż rok temu. Ciekawego poza autami to w sumie nic nie ma.
No hostessy jeszcze ;D
hostesy cienkie ,auta fajne ,pokaz też s,zczegónie ten z dzećmi był super, mi się podobało tym bardziej zę zrobiłęm 1150 zdjęć i złapałem 9 zleceń :-D
Panowie
a może jakieś zdjęcia studyjne??
jestem za :)
Ja też za a nawet przeciw :D
Pozdr.
ja też chętny :-D ,tylko teraz moze jakąś odważniejszą sesje byśmy zrobili ,jakis topless itd ?
Też byłem w Arenie... autka ciekawe :) hostessy prezentujące obuwie wypadły świetnie :)
Co do studio... to jestem za... byle nie za 2 tygodnie...
Znowu u mnie? ;) 29-30 mi pasuje jakby co ;) Modelkę można poszukać, ale ciężko będzie ;]
Czy ja z tak małym doświadczeniem i krótkim T17-50 mógłbym się dołączyć??
Tu trzeba mieć długą lufę na modelki ;D
baaardzo śmieszne ;) ale myślę że 50x1.6 to już nie tak mało się robi :P
tak poważnie można się wybrać na sesję z takim szkłem czy nie bardzo?
byłem wczoraj na wośp w Manu i przy barierkach pod sceną szkło za krótkie na ładne fotki. Dlatego też się chcę dopytać.
wpiszcie i mnie.
michal, ty tez? :P
witam, jako forumowy świeżak chciałbym się dołączyć do ekipy :)
No to studio już mamay wybrane :-D ,to szukaj Wojtek modelek ,proponuje moze w ten sposób aby były przynajmniej dwie jak nie trzy , od razu , jedna pozuje druga zmienia stylizacje ,ta sesja pierwsza była najlepsza gdzie się Zuza przebierała ze trzy razy i była też przeczesywana przez wizażystke , mi sie wtedy pododbało bardzo ,bo zdjęcia były zupelnie inne :-D ,jak by trzeba było dołozyć leciutko od łebka za to moim zdaniem tez by było warto za taką sesje .
cora mi sie urodzila i czasu jak na lekarstwo ale piszcie mnie rowniez:-)
Ja też :) Tym razem postaram się dotrzeć :)
To może i mnie sie uda tym razem, potwierdźcie tylko termin.
Ja też się piszę jakby co.