Odp: Canon EF 50mm f/1.8 STM
Przepraszam za źle wklejonego linka i naprawiam swój błąd:
http://1drv.ms/1FLZozs
Cytat:
Zamieszczone przez
mkamelg
Zamieściłeś również zdjęcia z "kalibracji" obiektywu. Co to za metoda i oprogramowanie jeżeli można wiedzieć?
Kurczę, myślałem, że to szkiełko optycznie będzie lepsze, a to jednak tanizna :/
To juz na samym poczatku powiedzieli - optycznie to samo co wydmuszka %) ale jest dobrze, bo sporo osob wyprzedaje 50 1.4 na rzecz tego stma
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
sporo osob wyprzedaje 50 1.4 na rzecz tego stma
To mnie właśnie ciekawi...
Ja jestem mega zadowolony z niedawno zakupionego 50 1.4. To już wolałbym dokupić 50 1.8 STM po taniości;)
Cytat:
Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
sporo osob wyprzedaje 50 1.4 na rzecz tego stma
chyba nie za bardzo wiedza co czynia.
zamienia stryjek siekierke na kijek.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Kurczę, myślałem, że to szkiełko optycznie będzie lepsze, a to jednak tanizna :/
cuda się nie zdarzają, przynajmniej nie w biznesie :mrgreen:
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
To juz na samym poczatku powiedzieli - optycznie to samo co wydmuszka %) ale jest dobrze, bo sporo osob wyprzedaje 50 1.4 na rzecz tego stma
dla firmy to dobrze kupili stary 1.4, kupią 1.8 STM, kupią powtórnie 1.4 ja się firma w końcu zdecyduje wypuścić nowy - zapłacą trzy razy - i świat się kręci :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
chyba nie za bardzo wiedza co czynia.
zamienia stryjek siekierke na kijek.
Jeżeli są to osoby które bardzo intensywnie użytkowały Canon EF 50mm f/1.4 USM przez co najmniej dwa lata od daty zakupu to wiedzą co czynią.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Za 42% ceny EF 50/1.4 to chyba nie mogło być ZBYT dobrze?