Odp: TAMRON 15-30 f/2.8 VC USD - oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Gall_Anonimowy
Wady i zalety jakby znajome :)
Cytat:
Zamieszczone przez
koraf
Popatrz na podłużną konstrukcję parkanu i światła w aucie (dół i góra), jasne, że tą CA da się programowo na 100% usunąć ale jest :p.
Nadal się nie zgodzę, że Tamron ma największą. Tu chyba trochę lepiej widać:
http://www.kubacichocki.pl/test/tamron1530/crops2.jpg
Cichy możesz wrzucić jakiegoś ludzia ustrzelonego z dość bliska + cała sylwetka z 15mm i 30 na 2.8 ?
Nie ma co bazować na subiektywnych i wypaczonych testach Cichego. Niech nam wyśle gratis po sztuce to wyrobimy sobie własne zdanie :mrgreen:
Ja bym wolał jakiegoś rawa z ulicy w mieście
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Nie ma co bazować na subiektywnych i wypaczonych testach Cichego. Niech nam wyśle gratis po sztuce to wyrobimy sobie własne zdanie :mrgreen:
Nawet gdyby chciał to tego nie zrobi - dostępność się kłania :)
Nie wiem czy z tą dostępnością niepotrzebnie nie podgrzewacie atmosfery. Na allegro są obecnie wystawione 4 egzemplarze pod Canona, w cenie poniżej 5kzł każdy. Rzeczywiście jest taki popyt, który zrównoważy przy tych cenach tą podaż :confused:
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
Nie wiem czy z tą dostępnością niepotrzebnie nie podgrzewacie atmosfery. Na allegro są obecnie wystawione 4 egzemplarze pod Canona, w cenie poniżej 5kzł każdy. Rzeczywiście jest taki popyt, który zrównoważy przy tych cenach tą podaż :confused:
Wystawione 4 egzemplarze, czy wystawione 4 aukcje, bo to różnica? Z tego co widzę, 2 aukcje to bez faktury + mój egzemplarz bez ceny kup teraz + fotoaparaciki (ale czy mają dostępne?).
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Wystawione 4 egzemplarze, czy wystawione 4 aukcje, bo to różnica? Z tego co widzę, 2 aukcje to bez faktury + mój egzemplarz bez ceny kup teraz + fotoaparaciki (ale czy mają dostępne?).
Jak to bez faktur? Robi walki na vacie?
No proszę Cię :) Toś się obudził.