W jakim sensie? Albo inaczej - dlaczego?
Wersja do druku
Bo sklep w którym chciałem kupić, podniósł cenę dość mocno (pisałem o tym wcześniej), potem ceny trochę spadły (oczywiście nie do poziomu z przed Cashbacku) i już miałem kupować, gdy właśnie cena skoczyła o 20zł i znów się we mnie zagotowało :-)
Fajne szkło, używałem z 50D niedawno sprzedałem, ale polecam każdemu.
Cena mocno skoczyła po Cashbscku? Plus ten podatek trzeba doliczyć chyba 18%. Po cichu miałem nadzieję na
10% za "wygraną".
Kupiłem w Fotojoker i szczerze powiem, że nie wiem czy u nich skoczyła, bo ich nie śledziłem (sledziłem 2 sklepy w KRK o czym w postach na początku wątku). Fotojoker miał cenę 3621 + jakieś 30 PLN za odbiór w sklepie, wyszło ok. 3650 - 2% zwrotu z karty płatniczej - cashback (pamiętam o podatku), więc wyszło całkiem znośnie.
czy ktos z was dostal juz kase od canona ? ja narazie zrobilem gloszenie i czekam na jakies informacje.
Kasy nie dostałem, ale dostałem info na maila, że premia została przyzna i przelew otrzymam najpóźniej do dnia 31.08.2013r. (zgodnie z Regulaminem).
Generalnie było tak, że po wypełnieniu formularza na stronie dostałem maila z info, że zgłoszenie wpłynęlo i trzeba jeszcze wsyłać w realu papierki.
Potem drugi mail z info, że przyznano premię.
I nic więcej.
O fotojokerze zapomniałem, ale niestety 17-40 nie mają. Ceny fajne, tak jak by nie podrożało. Przykład pierwszy z brzegu, canon 16-35 w fotojokerze 5200, w Fotoceny w Chorzowie ponad 5500pln.
ja dopiero dzis wyslalem papierki