Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!
U mnie mała zmiana planu... będę posiadał własny środek transportu.
Moja trasa przejazdu przedstawia się następująco:
Jeśli ktoś z Was chcę się dołączyć niech da znać PW.
Dziękujemy wszystkim za wpłaty.
Do wszystkich którzy opłacili poszły wczoraj w nocy e-maile z dokładną lokalizacją spotkania.
Jeśli ktoś nie zgłaszał dotychczas chęci otrzymania faktury za koszty spotkania, proszę o informację na email redakcja @
Proszę w takim razie o wysłanie do mnie jeszcze raz maila z lokalizacją ponieważ nie otrzymałem takowego.
Pozdrawiam
Trygław
Pisaliście, że bedzie możliwość drukowania prac, czy można prosić o więcej szczegółów: czy można przywieść z domu, koszt i jakie formaty będą dostępne.
Proszę jescze o pm z numerem kontaktowym w razie pytań podczas jazdy.
Cytat:
Zamieszczone przez
andre1978
Pisaliście, że bedzie możliwość drukowania prac, czy można prosić o więcej szczegółów: czy można przywieść z domu, koszt i jakie formaty będą dostępne.
Labu ze sobą nie przywieziemy, dlatego proszę nie przywozić całego swojego archiwum bo nie stać nas na wydrukowanie takich ilości :). Mamy na myśli próbne wydruki czy to różnych formatów czy na różnych papierach. Będzie komputer czy dwa podłączone do monitorów Eizo i drukarki Canon Pixma 9000 oraz pewnie testowe maluchy Canon Selphy.
Cytat:
Proszę jeszcze o pm z numerem kontaktowym w razie pytań podczas jazdy.
pójdzie na email
Witam
Jutro jadę z Poznania. Jak ktoś chętny żeby sie zabrać zapraszam.
Kochani!
Już jutro widzimy się na zlocie.
Wszystko idzie zgodnie z planem, nawet pogoda ma nam dopisać, ma być ciepło i słonecznie!! (wg new.meteo.pl piątek i sobota piękne). Woda w jeziorze pewnie jeszcze nie rozgrzana, ale twardziele mogą zabierać kąpielówki.
Aha, padło pytanie czy "wszystko będzie darmowe tj. testowanie sprzętu i wydruki testowe".
Wydruki testowe to wydruki testowe, tzn. nie drukujemy 100 swoich fotografii, ale kilka, np. różny papier itp. Zdroworozsądkowo. Nie chcemy stać nad głową każdego i mu wyliczać limit, ale unikajmy skrajności. Ma być fajna atmosfera.
Wypożyczanie sprzętu i jego testowanie jest oczywiście bezpłatne.
Zlot właśnie się zakończył :)
Wszystkim jeszcze raz dziękuję za przyjazd, zaangażowanie w zajęcia i świetne zdjęcia.
Z uwagi na to, że to jest wątek dot. organizacji zlotu, zamykam go i zapraszam do umieszczania relacji ze zlotu w podforum (sub-forum) dedykowanym do spotkań pod marką Canon-board: Spotkania i zloty Canon-board
W przyszłości także na tym nowym podforum będziemy zakładać dyskusje dot. nowych spotkań, możecie rozważyć subskrypcje całego podforum aby na email dostawać powiadomienia dot. nowych wątków (np. raz dziennie).
Sub-forum wymaga podczas założenia nowego wątku wyboru prefiksu, który będzie częścią nazwy wątku.
Obecnie prefiksy są 2:
1. 'Zlot Skorzęcin 2013.06'
2. 'Dyskusje i nowe inicjatywy'
To ułatwi w przyszłości sortowanie/filtrowanie wątków dot. konkretnych spotkań, bo będziemy się starać aby było ich więcej.