pokombinuj w NIK :) nie wrócisz do krzywych w LR
Wersja do druku
pokombinuj w NIK :) nie wrócisz do krzywych w LR
stamtąd wróciłem własnie do krzywych, NIK jest spoko, ale uważam że LR zancznie szybszy i przyjaźniejszy do obróbki masowej, dodatkowo w NIK aby uzyskać pewne efekty musisz zaczać pracować na warstwach, zbyt długie i monotonne, LR szybciej taniej fajniej :) polecam tom, nie wrócisz do NIK
mi się podoba 40
UUUUUUAAAAAAAAAAA jaka cisza na forum... sezon chyba dla każdego rozpoczął się pracowicie. Z ostatniego weekendu
45.
44. niektórzy powiedzą że krzywo ale jak dla mnie to zdjęcie jest bardzo dobrze zrobione. krzywizny nadają dynamiki temu zdjęciu a to jest plus. jakby było idealnie proste to było by nudne
45. przyjemne, ciepłe, rodzinne :) fajne kolorki. używałeś jakiegoś preseta w LR czy ręcznie bawiłeś się suwaczkami?
Rafał brandfitness :p
kiedyś go śledziłem na bieżąco :p zaraz rzucę okiem :D
na tym zdjęciu co wrzuciłeś rzucają się w oczy cycki xd biedny ma ginekomastie :(
Na Fb widziałem więcej i niektóre dla mnie sporo lepsze :D może wrzuć więcej :)
/i te hejty, ehhhh :D TYPOWE POLACZKI :D
Nie wszystkie zdjęcia mi się wyświetlają i nie wszystkie też opisuję :).
2. bardzo przyjemny kadr, ciepłe kolory. Szkoda, że ten cień jest ucięty.
3. Wydaje mi się to takim pstryczkiem spacerowym, ale bardzo przyjemnym. Szkoda że zaraz przy kapturze ktoś się kręci, ale nie odwraca to uwagi od całości. Celowe prześwietlenie nadaje wyrazu fotografii, a przy okazji od razu przykuwa wzrok.
8. kobieta na zdjęciu dziwnie się odcina od całego krajobrazu.
12. ma bardzo dziwny bokeh, wręcz bardzo nienaturalny, ale to moje zdanie :).
17. dzieciaczek wygląda troszkę jak "przybrudzony". Kombinowałeś mocno z przejrzystością? Chyba, że to wina mojego ekranu w laptopie, ale sprawdzę jeszcze jak w końcu do swojego monitora go podepnę.
21. Szkoda, że ma uciętą stópkę i dłoń
28. Wyszło baaaardzo przyjemnie. Jasna twarz modelki i jej ubranie idealnie kontrastują z ciemną ścianą. Wręcz wychodzą ze zdjęcia.
32. rodzinnie i przyjemnie. Podoba mi się, bo nie wiadomo na co dziecko pokazuje, taka doza tajemniczości w rodzinnym zdjęciu :)
41. i 42. podobają mi się strasznie za klimat jaki prezentują. nawet gdybym się chciał czegoś czepić, to i tak nie mogę, bo po prostu mi do gustu przypadają :)
44. super kadr, do kalendarza dla Pań idealny :P - żadnego hejtu tutaj nie ma, bardzo mi się podoba zdjęcie.
45. miło i rodzinnie. szkoda, że ręka Mamy została ucięta.
Proszę bardzo i dziękuję za konstruktywną krytykę z Twojej strony :)