no i policzylem, wniosek jest jeden takiego spota jak ma 30D to nie ma zaden canon ;-) a spot w 5D jest wielkosci partiala w 20D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
no i policzylem, wniosek jest jeden takiego spota jak ma 30D to nie ma zaden canon ;-) a spot w 5D jest wielkosci partiala w 20D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Z tego co widze to jednak ISO w wizjerze chyba jednak nie ma :-(.
Tak czy inaczej czekam na pierwsze dostawy i biore :-).
Pozdrowki
Paweł
ISO w wizjerze widać podczas zmiany nie podczas pracy.
A to chyba ze tak. Dobre i to. W sumie jednak nie jest to o czym mowilismy czyli wyswietlenie ISO w wizjerze podczas kazdego wcisniecia spustu migawki. W starym Fuji S7000 to mam. Ale i ak jest to krok w dobrym kierunku. Nie zmienia to faktu ze juz tak dlugo czekalem na cyfrowelustro ze dluzej juz nie wytrzymam, a na 5D nie mam kasy. Zreszta z tego co mozna wyczytac to 5D stawia bardzo wysokie wymagania co do optyki, wiec chetni musza takze to brac pod uwage.
Pozdrowki
Paweł
Zastanawiam się, co jest nowego w informacji, że migawka wytrzymuje 100 tys. cykli. A w 20D to ile niby wytrzymywała?
Niech ktoś mnie uświadomi:mrgreen:
O ile wiadomo tyle samo... Choc sie z tym tak nie obnosili...Cytat:
Zamieszczone przez Paprochwbody
Znowu bedzie legenda ze stary to nie bo sie szybciej psuje :p
Zawsze mówiono i pisano o 100 tys. dla 20D oraz 50 tys. dla 350D.
znaczy pstrykadełko wzmocnili, nie migawkę :lol:Cytat:
the in-built flash has been upgraded to match the 100,000 shutter cycle durability
Ciekawa jest jedna rzecz!- na ile szybszy będzie AF i o ile poprawili jakość pracy lustra.
Jeżeli będzie ciszej klepało niż 20d i nie waliło jak w zenicie to już będzie duży postep :mrgreen:
Nie którzy już znają cene
http://www.foto-raj.pl/index.php?op=...nie=cena#tutaj