Byłem (na reportażu), sprawdziłem gripa i - też tak trzymam często :D Przynajmniej pasek mi się nie szwęda przed oczami...
Wersja do druku
Byłem (na reportażu), sprawdziłem gripa i - też tak trzymam często :D Przynajmniej pasek mi się nie szwęda przed oczami...
31.01.2006 kupilem na Allegro gripa do 350D od "dobrego" sprzedawcy i jeszcze go nie dostalem. Pomimo, ze dostalem maila, ze przesylka jest juz przygotowana i nastepnego dnia (01.02.2006) zostanie wyslana.
Dzisiaj wyslalem maila, z zapytaniem gdzie moj grip :roll: Grip zostal dopier dzisiaj wyslany. Super! CO ZA SOLIDNOSC :-x
Cóż - czasem sprzedawcy mają młynek i coś się zapodzieje. Nie musi być od razu olewka. Ale różnie to bywa :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Polecam tego sprzedawcę : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85570332 , kolega wczoraj kupił...
Tak swoją drogą ten grip to porażka - jak się od spodu przykręci płytkę do statywu, to cały misterny plan idzie wiadomo gdzie bo w zasadzie nie da się go w pionowym kadrze trzymać....
No i dostalem wczoraj Gripa :wink:
Pierwsze moje spostrzezenie jest takie, ze naprawde o wiele wygodniej mozna trzymac aparat. Juz wiem, ze sie oplacalo :D
eee no bez przesady... nieraz łaziłem z przykręconą płytka - metalową żeby nie było że jakaś pluszowa to mi wygodnie, i nie narzekałem... normalnie się trzyma.Cytat:
Zamieszczone przez Krzychu
Miałem grip (300D) pół roku i użyłem dosłownie 2 razy. Sprzedałem na allegro. Z dokręconym gripem aparat był za ciężki i za duży. Jak widać przydatność to sprawa indywidualna;-)
Mi leżała dokładnie pod dłonią, którą najwygodnie było w takim przypadku "przekleić" do dolnej powierzchni gripa... Inna sprawa że płytka solidna (Manfrotto 030), ale generalnie jak dla mnie to albo jedno albo drugie...Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
czyli kwestia gustu...
romero - jak odkręcam grip od 300 to jakoś nieumiem trzymać:) taka małpka się robi hehehe:) no może przesadzam ale przyzwyczaiłem się do dużego aparatu.
No właśnie taka fajna małpka :wink:.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco