Niestety nie :( Spłukałem się doszczętnie na ten wyjazd do Kaliforni, a i z urlopem miałbym problem.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Innym razem, mówi się trudno :( :( :(
Wersja do druku
Niestety nie :( Spłukałem się doszczętnie na ten wyjazd do Kaliforni, a i z urlopem miałbym problem.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Innym razem, mówi się trudno :( :( :(
Chyba tak to jest napisane:Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Cytat:
W wątkach z lekcjami możliwe jest zadawanie pytań dotyczących tylko i wyłącznie tematu lekcji. W tym wątku nie ma miejsca na żadne opinie, polemiki, wyrażanie poglądów, dyskusje OT czy rozmowy pomiędzy forumowiczami.
Ponieważ nie układali regulaminu humaniści, to może jest ciężko strawny ;) Myślę, że Kuba się ze mną zgodzi, jeśli powiem, że jesteśmy otwarci na propozycje korekt/doprecyzowania a jeśli ktoś umie i ma ochote napisać ładniejszy i zgrabniejszy, to będzie można go podmienić.Cytat:
Do publikowania dyskusji i opinii, przeznaczony jest bliźniaczy wątek „Lekcja X – dyskusja”.
Edit: Przerzuciłem "Regulamin" do miejsca na ogłoszenia. Tak chyba będzie bardziej widoczny.
Ja Kubamana zrozumialem prawie tak jak sobie zyczyl, i dalsze glosy zyczace sobie mozliwosci dowolnego dyskutowania pod zdjeciami tylko mnie dziwily i zniechecaly.
Dwie lekcje za nami, regulamin prawie dopracowany... teraz wystarczy sie go OSTRO trzymac (Kubaman - licz na nas a moze i nie tylko ;) ) i nastepne lekcje pojda juz gladko.
To co nie do lekcji - do kosza lub do blizniaczego watku dyskusyjnego.
To co do lekcji - pozostanie rozmowa "po prezentacji slajdow, jeszcze na sali projekcyjnej, w gronie osob trzymajacych sie tematu na poziomie" .
Watek bliznaiczy, dyskusyjny - to juz rozmowa w pubie, przy piwie, na zewnatrz sali... niekoniecznie z udzialem autora zdjecia.
od kilku dni lazi mi po glowie - moze byc dac Kubamanowi moderatorstwo w tym dziale? on sam najlepiej bedzie wiedzial jak trzymac porzadek, poza tym zaglada tu chyba najczesciej ;)
hej hej..Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Wypadło by się spytać, czy mam na to czas i ochotę :roll: To duża odpowiedzialność. Poza tym boje się, że wtedy naprawdę ktoś będzie mówił, że tu są układy. Ale dzięki za wsparcie :)
Myślę, że to nie jest temat do publicznej dyskusji.
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
spokojnie, przeciez niczego sie nie wyumusza na Tobie. to tylko wolna mysl,propozycja :razz:
Kiedy jest przewidywany termin 3 lekcji.W harmonogramie napisane jest 2 tydzień stycznia,a dziś właśnie mija termin;)
sven się spóźnia ;) ma być dzisiaj wieczorem gotowe.
Mam propozycję dodatkowego punktu w regulaminie, bo to co się dzieje jest naprawdę wkurzające:
Cytat:
Posty w dziale "Dyskusje" są ściśle moderowane. Pisząc tam posta wyrażasz automatycznie zgodę na to, że jeśli moderatorzy uznają że nie pasuje do dyskusji o zdjęciu, zostanie usunięty bez zbędnych dyskusji
To się rozumie samo przez się. Tnij waść.