Hehe, ale z konkursem na zdjęcie 2004 jakoś się udało w końcu (za drugim razem), mimo całej tej demokracji.
W tym roku możnaby najwyżej puścić kalendarz z tamtymi fotami ;)
Wersja do druku
Hehe, ale z konkursem na zdjęcie 2004 jakoś się udało w końcu (za drugim razem), mimo całej tej demokracji.
W tym roku możnaby najwyżej puścić kalendarz z tamtymi fotami ;)
Vitez - w takim razie trzeba zorganizowac jury (mozę parę osób które znają sie na fotografii nie z forum ? - jesli tak to kto ich zna i zaprosi ?)
Ja zajmę się przygotowaniem czegoś do publikacji zdjęc (czyli galeria) - juz robiłem pierwsze przymiarki ale niestety nie wyszło. Oczywiście galeria będzie zintegrowana z forum.
-od kiedy istnieje
Od dwóch lat.
-ilu mamy userów
Ponad 4 tyś z czego pewnie ok 1 tyś aktywnych.
-czego potrzebujemy (prezentacje, spotkania itp. chodzi o miękki marketing)
Potrzebujemy promocji, materiałów na konkursy (małe gadzety), specjalnego statusu dla serwisu (dla userów forum). Może wiecej nowinek dotyczacych sprzetu.
-co ciekawego zrobiono,
Zriobion ciekawe forum które przyrasta z prędkością 10tys postów miesięcznie, stworzyliśmy symaptyczne grono osób lubiących fotografie itp
-czy i jak często możemy sie spotykać na warsztatach (ankietka??? na CB?) (demo sprzętu itp.) i ilu nas może tam być?
To pytanie raczej do wszystkich - ale mysle ze pare osób na pewno by się chciało na takie warsztaty dostać
Dzieki za pomoc i daj znac jak cos sie ruszy:)
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Konkurs na rok 2005 będzie z nagrodami (może nie za drogie ale będą) dlatego myśle że już teraz warto szykować zdjęcia. Konkurs możemy zorganizować na przełomie stycznia - lutego 2006.
+ zorganizowano zlot(-y).
+ wydano identyfikatory, koszulki, kubki, smycze
Cytat:
I to jest coś co Canon Polska mógły pomóc organizować i sponsorować. Dla nich zamówienie kilkuset smyczy to drobiazg nie mówiąc o innych gadzetach.
Zloty przy udziałe Canona też były by chyba intenesujace :) :) - szczególnie jak przejdziemy na temat serwisu :mrgreen:
Zlot w ich magazynie, to jest coś :twisted:
Cytat:
Tak... ale sytuacja z uzytkownikami i iloscia postow na forum byla wtedy nieco inna.
Obecnie walka z malkontentami i trollami przybiera coraz wieksze rozmiary i zdecydowanie nieprzyjemne bylyby kolejne pyskowki "a bo on to... / a bo jego zdjecie to... " :roll: .
ROTFLCytat:
Dzięki za pomoc, o to mi chodziło. Będę się cieszył, jeśli uda się pomóc. Oczywiście dam znać.Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Mogę prosić o logosy CB, lub formatke pisma CB w wordzie? Na meila.
Dzięki