bardzo dobra strona - kiedyś też zacząłem pracować nad takim menu jak masz w home, ale z powodu braku czasu porzuciłem projekt :)
Może kiedyś do tego wrócę - chyba nie będziesz miał*mi tego za złe :)
Fotki są naprawdę*rewelacyjne. Gratulacje
Wersja do druku
bardzo dobra strona - kiedyś też zacząłem pracować nad takim menu jak masz w home, ale z powodu braku czasu porzuciłem projekt :)
Może kiedyś do tego wrócę - chyba nie będziesz miał*mi tego za złe :)
Fotki są naprawdę*rewelacyjne. Gratulacje
Już swego czasu zwróciłem uwagę na Twoje zdjęcia. Klasa.
Przedstawione w odpwiedni sposób na nowej stronie mają jeszcze większego kopa.
Gratuluję!
Swietna strona, super zdjecia-nic dodac, nic ujac:) Jedyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke-to chyba tyle z mojej strony;)
no taki był wstępny zamysł, ale okazało się to za trudne technicznie ...Cytat:
edyne co moznaby zmienic (ale nie trzeba) to suwak do przewijania zdjec, tak zeby miejsce kiedy zdjecie sie nie porusza bylo szersze, a klikniecie na strzalke od razu pokazywalo nastepna fotke
Więc musi być tak jak jest... i tak ja wole nawigację suwakiem niż strzałkami, zawsze można to robić też klawiaturą :)
Pozdrowienia
Nie uważacie że zdjęcia w galeriach ładują się ciut wolno ? Nie optymalizowałem specjalnie zdjęć, wychodząc z założenia że jak ktoś chce zdjęcia w fajnej jakości, to jest skłonny poczekać ... ? ale już sam nie wiem
Jak dla mnie to nie ładują się długo...w ogóle nie musiałem czekać.
No i zdjęcia piękne:-P
Serdecznie zapraszam na parę nowych rzeczy na blogu + update w galeriach - dodałem nowe zdjęcia do galerii Eco i Reflections. Podzieliłem także galerie zdjęć tatrzańskich na dwie części - zimowe i letnie
Pracuje nad 8smą serią zdjęć, ale to pewnie potrwa jeszcze parę dobrych miesięcy ...:-|
Pozdrawiam nowo rocznie
Antek Łoskot