Gunia, odkąd zaczęliście studiować w tym samym mieście odniosłem wrażenie, że bardzo wiele zdjęć miclesa zaczęło Ci się podobać :D :P
Wersja do druku
Gunia, odkąd zaczęliście studiować w tym samym mieście odniosłem wrażenie, że bardzo wiele zdjęć miclesa zaczęło Ci się podobać :D :P
Ja odniosłem wrażenie, że nie tylko "zdjęć" ;-)
Bez takich mi tu :D
moja opinia
i bez żadnych podtekstów
bo bede zła!
a co pisze to wyłacznie moje odczucie, ot co
Przyszła i kolej na pierwszą rolkę ze średniego formatu :D
(robione zepsutym Startem 66 - po naciągnięciu migawki ta ostatnia czasami się rozchylała naświetlając nie wtedy kiedy powinno. Nie zauważyłem tej przypadłości przy testach na sucho, czego efektem jest kilka totalnie prześwietlonych klatek. Te, które nie okazały się prześwietlone zreprodukowałem opisywaną już przeze mnie metodą. Starta już naprawiłem, wystarczyło dobrać się do mechaniki naciągu migawki i dogiąć jedną dźwigienkę)
Oto foty, które w miarę wyszły (chociaż nadal odbiegają od tego, co bym oczekiwał :D) :
094.
095.
096.
097.
Dzisiaj już z naprawionym Startem zmierzyłem się ze streetphoto. Odbiór kliszy - 7.01.2010.
No wlasnie do roboty Micles a nie dajesz innym zarobic toz to sama przyjemność! Odnoszę nie chlubne wrazenie ze wszystkie klatki sa nie ostre :O tak mialo byc?
niestety o dostep do ciemni dzis nie tak latwo, a na mieszkaniu studenckim nie jest tak latwo zorganizowac ciemnie. wiem cos o tym:) tez daje zarobic, niestety:)
Spokojnie, spokojnie, przyjdzie i czas na to. Dajcie mi na razie ogarnąć wytwarzanie błony, na której na 100% są dobrze zarejestrowane zdjęcia, cobym miał pewność, że jak coś nie wyszło, to przez to, że źle wywołałem :P
Nieostre - tak. Czemu - nie wiem. Na trzeciej rolce zrobię test na BF/FF (może obiektywy są rozjechane względem siebie)