-
Chcę podzielić się z wami przykrą wiadomością.Otóż 23 stycznia bierzącego roku skonała moja cyfrówka-Canon A60.Po próbie naprawy jej przez mojego brata(coś z mechanizmem wysuwania obiektywu było,więc była szansa,że jakiś paproch go blokuje) aparat wygląda następująco:
Szybko się nie dorobię nowego,a na skanowanie klisz szkoda mi pieniędzy,więc póki co z koniec z wystawianiem zdjęć:( Chciałem tylko podzielić się to przykrą dla mnie wiadomością.
-
no to niezły z ciebie technik elektronik :P
-
Skąd wiesz,że chodzę do technikum elektronicznego???:)
-
bo napisaleś to wcześniej.......dlatego sie śmieje! Co to za elektronik co apratu ceferke rozebrał i niepotrafi poskładać:P
p.s. swoja droga popełniłem życiowy błąd i chodze na technikum o podobnym profilu:(
-
Nie pamiętam,że to pisałem,ale możliwe.A Ty zapomniałeś przeczytać innej rzeczy-aparat rozebrał MóJ BRAT,a nie ja.A poza tym jestem na pierwszym roku,więc nie jestem jeszcze elektronikiem.Złożyć ten aparat to nie problem,tylko nie ma takiej potrzeby-i tak nie działa.Na koniec,nie uważam,że wybór mojego profilu to dla mnie życiowy błąd.Ja się z tego bardzo cieszę;)
-
Przy okazji robienia koleżankom zdjęć legitymacyjnych popełniłem dzisiaj taki podwójny portrecik:
Wszelkie opinie bardzo mile widziane.Dopiero się uczę fotografii studyjnej.
-
IMHO za mocne światło z tyłu. Więcej nie powiem, bo na studyjnej się nie znam i jej nie lubię;)
-
faktycznie- popełniłeś..:)
-
No dobra,widzę,że do publikowania zrobionych portretów czeka mnie jeszcze spora droga;) To dorzucę takie jedno zdjęcie z targów motoryzacyjnych:
-
staraj się przedstawiać tak kobiety na swoich zdjęciach, żeby wyglądały pięknie...:)
pisząc jaśniej: popracuj nad retuszem! to klucz do sukcesu w portretowaniu kobiet i nie tylko!
SkinTones jest dobrze prześwietlać o +1EV .... gubisz wtedy pewne inperfekcje cery :))
pozdrawiam