mnie pasuje 07.11, a jak nie to dopasuje wszystko do tego :)
Wersja do druku
mnie pasuje 07.11, a jak nie to dopasuje wszystko do tego :)
ja też bym chętnie pofocił, dajcie znać co i kiedy...
aligator16
07.11 mi pasuje ,oszacuj może jakie koszty na głowe,bo żeby nie było sytuacji że część kolegów wypadnie z przyczyn różnych i będą do pokrycia całe koszty studia i modelek dla jednej czy dwóch osób .
Kosztorys hmm. ogólnie wszystko zależy od wizażu (w trakcie rozmów) no i studio: myślę że od godz. 10 do 16 max 17 starczy nam czasu więc w 300zł powinniśmy się zmieścić, zaokrąglone w górę i zależy co się jeszcze utarguje u Piotra :)
I teraz najważniejsze: max wg mnie osób (fotografujących) powinno być 10 (z doświadczenia wiem że więcej to będzie się robiło zamieszanie) - no chyba że wolicie inaczej - piszcie póki wszystko jest w powijakach :)
Także tworzymy listę wybrańców :)
Więc data 7.11, wpisuje tych co termin im pasuje, dopisujcie się
1. No to chyba ja :)
2. MM-architekci
3. szuler
4. analogforever
Także 6 miejsc jeszcze wolnych :)
10 osob do focenia to duzo bedzie ale luzik ;]
aligator16
300zł od osoby czy do podziału na wszystkich,sorry za głupie pytanie ,ale miałem ciężką noc .
300zł za studio do tego wizaż - do podziału, myślę że w 50zł na osobę spokojnie się zmieścimy.
ok,już załapałem
dobra poniewaz lokal na 90% rozrosnie sie moj , mojej ekipy , czyli 40m studio + 28m drugi pokoj to jakby co kwestia zeby na czyms dupe posadzic ( bo jest kanapa 2 osoby , 2 krzeselka tylko ) i lokal bedzie za free , do przyszleg tygodnia chyba ogarne to drugie pomieszczenie ;]
jesli nie moze byc digital
mam organizowac jakies modelki ? ewe wizaz tez ( to juz platny , cirka 100 zl za dwie osobki najmniej )