Baaardzo dobre zdjęcia makro. Wszystkie genialnie ostre, prawidłowo naświetlone i skadrowane. Czasami jednak wystemplowałbym conieco w PSie, tym bardziej, że zblurowanego tła obok jest dużo i jest z czego samplować :D
Wersja do druku
Baaardzo dobre zdjęcia makro. Wszystkie genialnie ostre, prawidłowo naświetlone i skadrowane. Czasami jednak wystemplowałbym conieco w PSie, tym bardziej, że zblurowanego tła obok jest dużo i jest z czego samplować :D
Ja raczej wole niczego nie kadrować... im mniej ingerencji w zdjęcie tym lepiej ;)
41.
42.
I na dokładkę rudy portrecik :)
43.
Trzy ostatnie na tryptyk (względem koloru :)
bardzo ładne barwy wyszły
Filu
Bardzo fajne zdjęcie, a psiak słodki :)
Hej
Tez sobie pomieszkuje w Warszawie i robie glownie makro.
Najczesciej laze po Polu Mokotowskim, bo tam mi najblizej... zastanawiam sie wiec, czy mozesz polecic jakies ciekawsze miejsca na fotki :)
Czy ja wiem czy ciekawsze:razz: ale ja generalnie obstawiam Pragę Południe: bulwar koło parku skaryszewskiego (dopóki nie wykaszają łąki to trawa do pasa), opuszczony teren dawnych działek (nie wiem jak to się dokładnie nazywa), ewentualnie tereny pomiędzy torami... generalnie jestem człowiekiem bardzo leniwym ;) a te wszystkie miejsca są koło mnie :)
Nareszcie dziś udało mi się zmobilizować i iść z rańca robić zdjęcia :D
44.
45.
46.
No cóż powiedzieć , świetne.:-D
W 46 trochę szkoda lewej strony.
Wczoraj wreszcie miałam czas przetestować moją długo wyczekiwaną 100/2.8 macro :D
47.
48.
49.