nie mów tak bo mmm się obrazi i powie "a kij wam w oko piraty jedne nie zrobię wam nowej wersji zostawię dla siebie" ;) A tak na marginesie MMM chyba przewidujesz wersję z licencją dla cb z dobrą ceną??
Wersja do druku
nie mów tak bo mmm się obrazi i powie "a kij wam w oko piraty jedne nie zrobię wam nowej wersji zostawię dla siebie" ;) A tak na marginesie MMM chyba przewidujesz wersję z licencją dla cb z dobrą ceną??
;) no ładnie tutaj człowiek z serca a tu takie teksty ;D
a ja tu ciągle jakąś prowokację węszę...
airhead może fach zmień na detektywa albo coś... ;)
hej mam do Was prośbę nie działa mi te programik bardzo mi się podoba, podczas startu programu wyświetla się komunikat o braku biblioteki MFC71.DLL , jak pobieram tą bibliotekę z google to mi nie działa czy mógłby ją ktoś wrzucić na serwer bądź wysłać mi na maila karol_majewski1@o2.pl bibliotek ta znajduje sie w lokalizacji C:\WINDOWS\system32
A kto ci powiedział że efekt ma być dobry na każdym zdjęciu? Czy zastosowanie np. programu Photomatix do każdego zdjęcia np. do portretu da lepszy efekt niż oryginał? Czy to że nie da, to oznacza że program Photomatix w ogóle się do niczego nie nadaje? Może najpierw pomyśl zanim coś napiszesz...
Zlinkowałem statycznie tą bibliotekę z programem. Pobierz aktualną wersję.
gacek jak ci się nie podoba to "spieprzaj dziadu" ,albo napisz coś lepszego
zapomniałem ,że warszawiacy tak mają :)