-
#45 - dobry powrót do klimatycznych fot! (np. #10,11,18,20...) piękne światło.
#47 - no jakby to powiedzieć: a cóż Ci zawiniły te chmury, że tak je zamęczyłeś w obróbce?;) MZ, nieudana praca.
#48 - ładny, miękki i senny krajobraz.
#49 - obróbka generalnie mnie się podoba, chociaż z tego grzbietu górskiego nie byłbym zadowolony ("halo", chyba za dużo zabawy suwaczkami). Aż chce się "przesunąć" głaz i zajrzeć dalej, to pewnie przez te urocze modre odbicia w tafli wody:)
-
Lubię takie kolorki i tego typu perspektywę jak na 48. Szkoda mi 49, bo mogło być świetne, jednak bardziej niż obróbka przeszkadza mi sam kadr - trochę zabałaganiony i jak dla mnie w nie takich proporcjach. 47 to chyba przypadkowo wrzuciłeś, w ogóle nie trzyma poziomu pozostałych :)
-
W porownaniu do zdjec sprzed kilku miesiecy widac, ze troche zmieniles estetyke zdjec i nieco inne akcenty pokazujesz na zdjeciach. Wszystkie bardzo fajne ale podobaja mi sie wlasnie te bardziej "miekkie" obrazy - dlatego gratulacje za 45 i 48.
Pozdrawiam
-
50.
51.
52.
pzodrawiam i dziekuje za komentarze
-
#49 bardzo fajnie wyszło, tylko troszkę za ciasny kadr jakby.
#51 i 52 natomiast bardzo mi się podoba - takie moje ulubione klimaty :)
-
50 - bardzo ładny widoczek
51 - za dużo góry, leci w lewo i za ciemno w cieniach. Widok przepiękny.
52 - piękny widok, wyciągnąłbym trochę detalu z cienia.
-
50 - ładne światełko złapałeś, na 51 trochę za ciemna podłoga, 52 bardzo mi się podoba, naturalnie bez kombinacji :wink:
pozdr
-
-
53 ładne kolory i chmury, jednak leci mocno w lewo - co szczególnie widać po szczytach w lewej stronie kadru, 54 jakieś takie zwyczajne, nieciekawe
-
Bardzo fajne,50 rewelacja ;)