Chyba się za bardzo nie wpiszę moją opinią w zdanie większości... Zdjęcie nr 1 jakoś mnie nie rusza, z całej tej serii 3 jest najlepsza, chociaż jak dla mnie odbicie w lusterku mogłoby być trochę ostrzejsze.. Zresztą w ogóle wszystkie trzy mogłyby być trochę ostrzejsze (tak wiem, zaraz będzie "jakbym chciał żeby były ostrzejsze, to by były ostrzejsze" :D).. chociaż może mi się wzrok już rozmywa po paru godzinach rozkminiania więźby dachowej nad papierem milimetrowym :P Wracając do tematu... Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie że ta niespotykana wręcz ilość lukru w komentarzach ma jakiś tajemniczy związek z tym że pani niezwykle urodziwa jest i nóżki też ładne ma ;> natomiast zdjęcia rudej kobiety (poza trzecim) dla mnie super, a komentarze że zdjęcie niefajne bo pali to już jest żart chyba. Wy macie zdjęcie oceniać czy nałogi modelki? Nikt Wam się z nią całować nie każe. 007 nieciekawe ze względu na połączenie miny (dzióbek?), pozy i ubrania. Potem jakoś bez szału aż do 013.. Urzekające (dopóki nie przeczytałam wypowiedzi miclesa jakoś ani słupka ani naszyjnika nie zauważałam). Z Rachel - wszystkie super, z Alex żadne mnie nie ruszyło, Shaz - dwa pierwsze bardzo intrygujące, dwa pozostałe takie jakieś.. zwykłe. Demi - fajne, szkoda że tylko jedno. Shaz & Liam - fajny klimat. Btw ta obróbka (kolory) serio fajna, ale jeśli wszystkie będziesz tak obrabiać to zrobi się nudno w końcu :D