To ja się dołącze, cieszy mnie fakt, iż Magda do Nas wpadła i jest gotowa do współpracy i chęci zmian dla naszego dobra i lepszego "jutra". Jestem szczęśliwym posiadaczem canona i wszystko było by spoko gdyby nie ostatnie doświadczenie opisywane na forum
http://canon-board.info/showthread.php?t=42839. Napisałem @ do serwisu i otrzymałem taką o to odpowiedź :
"Witam,
Odpisuje Panu8 dopiero teraz gdyż Pana e-miał trafił do skrzynki ze spamami. Proszę dostarczyć obiektyw Dos zwisu zrobimy bezpłatna wycenę, Jak wyrazi pan zgodę na naprawę posramy się go naprawić jak najszybciej.
Pozdrawiam,
Joanna Górniak
CSI. Foto i Video
ul. Żytnia 15
01-014 Warszawa
tel.022 379 20 90
fax. 022 379 20 91
joanna.gorniak@e-csi.pl
Zadaję teraz pytanie, jak ma być dobrze, skoro Nasze @ trafiają do spamu(może tylko ja tak miałem), gdzie za ekspresową naprawę pobiera się 122 zł ekstra, długi czas naprawy, za każdym razem jak dzwonię na Żytnią i rozmawiam z serwisem, za każdym razem otrzymuję inne informacje. Chciałbym aby zaisntaniał sytuacja się zmieniła, gdybym wiedział że tak będzie wysłałbym obiektyw do Berlina, podejrzewam że już bym z niego z zadowoleniem korzystał.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na lepsze czasy :)