A ja tam Pawła lubię chociaż go nie znam. Zwłaszcza, że obiecał popsuć następne zdjęcie :)
Wersja do druku
A ja tam Pawła lubię chociaż go nie znam. Zwłaszcza, że obiecał popsuć następne zdjęcie :)
świetne zdjęcie - zresztą oceniłem wcześniej na obiektywnych (nie wiedząc, że to ty :) ).
Zastanawiam się, czy przycięcie do kwadratu nie dałoby lepszego efektu (obcinanie z lewej) ale mogło by być nieco ciasno :roll:
Routlaw -dzięki :)
Kuba - właśnie na obiektywnych zauważyłem, że byłeś na stawach zatorskich co mnie skłoniło do luknięcia w Twój wątek :)
Tak, w kwadracie kompzycyjnie może by było lepiej ale szkoda mi było tych ładnie rozmytych gałązek po lewej.Nie wiem czemu ale mi się podobają.
Dzięki za komentarz!
Bo gałązki łądne są! Nie tnij ich. :)
Potwierdzam - gałązki są bardzo ładne i mimo że nieco psują kadr (minimalnie to ich szkoda. Świetna jakość.
Jak wybierasz miejsce, gdzie się ustawić z namiocikiem??? Tylko na podstawie obserwacji czy jakoś inaczej?
PS: Ciekawe jak będzie wyglądać to popsute... :) ai jaki namiocik stosujesz?
Witaj Pawle :)
Znowu sie spotykamy, lecz tym razem nie na stawach :)
Pozdr
Rafał Gawełda
p.S.
Przyznaj sie, Jarzębatka na "PTAKI" to pełny kadr ???
Fotki ptaków swietne
Dzięki za komentarze.
Zigi
Zazwyczaj miejsce wybieram właśnie na podstawie obserwacji, czasami dostaję cynk o miejscu gdzie cos ciekawego jest.
Rafale jarzębatka zrobiona z podchodu - byłem się zorientować czy na "mojej" łące :) jest coś nowego.Stąd jest to 50% całej klatki.
Liczę na jakieś spotkanie na stawach :) -z przyjemnością bym się czegoś nauczył :) No i stawiam "polewkę" jak się spotkamy :)
Pozdrawiam serdecznie!
widze ze ptaki na forum sie rozkreciły to moze ktoregos dnia spotkamy sie w terenie po to zeby poddychac swiezym powietrzem wymienic doswiedczeniami nawiazac kontakty Zaproponował bym Alaske bo miejsce dobre na bielika :D ale troszke zadaleko
Przyjezdzie nad Biebrze ;)