ide, pytam i jak się zgadzają to robię zdjęcia. Trochę daje też to, że nie robię do szuflady, tylko potem te zdjęcia gdzieś tam się ukarzą.
Wersja do druku
Zima... jak pękła rura, to zimno było przez 24h, taka to zima
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i jeszcze jedno zimowe :)
mikołaj w szpitalu. więcej na blogu ;)
Podoba mi się cały materiał z mikołajem. Spójna, dobrze opowiedziana historia. Usunąłbym jedno zdjęcie (trzecie od końca), bo moim zdaniem nic nie wnosi do tematu. Poza tym jako jeden z niewielu na tym forum prezentujesz naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o zdjęcia.
pzdr.
zimowe opowieści ;)
Tak na oko jeżeli dobrze umiem przewidywać, to jakbyś trochę poczekał, to byliby szerzej rozstawieni i byłoby wg mnie lepiej :D
dzień babci i dziadka ;)
Aż się rozdarłem wewnętrznie na dwie osoby - jedną, która broni tego zdjęcia przez jego reporterską wymowę (pierwsze dziecko cośtam trzyma, drugie grzebie se w buzi/gwiżdże, trzecie siedzi, no a dalej wiadomo) i drugą, która chętnie zobaczyłaby taką fotę tylko że w minimalistycznej wersji - 2 osoby z parasolami na 1 planie + tylko chłopaszek pomiędzy nimi.
Git!
Chojnickie Studio Rapsodyczne próba przed spektaklem "Dzieło sztuki"
1
2
3
4
Technicznie jak zawsze bez zarzutu. Contentowo - wzbudziłeś moją ciekawość poprzez nie pokazywanie twarzy aktora i znowu mam wahanie, czy lepiej jest tak jak jest, czy dałbym pomiędzy 2 i 3 jakąś ładną skrzywioną minę...
To, że wprowadzasz mnie w takie zagwozdki bardzo dobrze świadczy o twoich zestawach. Lubię!