urocze :-D
dodatkowo 1, 2, 3 dla mnie bomba :-)
Wersja do druku
urocze :-D
dodatkowo 1, 2, 3 dla mnie bomba :-)
Mistrzostwo!!!! Genialne. Az pytanie: czym zrobiles je?
No jak to, przecież widać.. Andrzej robi Nikonem :mrgreen:
No Andrzeju, nie posądzałbym Cię że podpiszesz się takim nickiem ;)..
Nie wpadłem tutaj wcześniej na Twój wątek.. zdjęcia jak zwykle super dobrze dobrane kolorki, jakaś akcja, odpowiednia GO - zawsze z dużą przyjemnością oglądmy z żoną twoje prace.. brakuje jeszcze tu na forum tego z walizką na peronie.. IMHO jest genialne.. ja nie doszedłem jeszcze niestety do takiego etapu zdjęć ale pracuję usilnie wzorując się m.in. na Twoich które z innego forum są mi dobrze znane..
Pozdrawiam
podskok bym powiedział 35 1.4 (??) też jestem ciekawy
Piękne, córa będzie miała wspaniałości do oglądania i wspominania za ileś tam lat.
mnie się zawsze twoje zdjęcia podobają :) widziałam większość już tu i ówdzie....nie pogardzę większą ilościa:)
Cieszę się że fotki nie zanudzają jak to często z albumowymi fotkami pociech naszych bywa.
Sam staram się aby choć odrobinę wyrózniały się z miliona innych robionych przez zakochanych rodziców na codzień.
Czasem sie uda, częściej nie. Bo modelka nad wyraz niesforna i nijak sie ustawić nie da.
Ma to jednak tę zaletę że zdjęcia są naturalne, co mam nadzieję widać.
A co do techniki to na przemian Sony i Nikon. Nie pamiętem które czym robione i nie zamierzam sprawdzać nawet, bo uważam że to nie ma znaczenia. Co innego szkła. Tu 85/1.4 i 70-200/2.8. Tam gdzie dziecko nie ucieka z GO staram sie zawsze "stałką" operować, ale tam gdzie sie rusza (czyli przeważnie) szybki zoom staje sie niezbędny.
Jeśli chodzi o fotki "peronowe" to nie dodałem bo to z wakacji więc nienajświerzsze już.
Bardzo fajne zdjęcia. 1 podoba mi się najbardziej:)
super zdjęcia! córka urocza! i bardzo podoba mi sie tez jej płaszczyk ^^
Wow!!!