dzieki. a duzo to dopiero bedzie za chwile - wczoraj bylem na koncertach i focilem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Wersja do druku
dzieki. a duzo to dopiero bedzie za chwile - wczoraj bylem na koncertach i focilem ;)Cytat:
thnx Gawryl tylko na to czekalem :)
czworka z olasem skapanym w zielonych i czerwonych siwatelkach mi sie podoba numer 21 z popcornem w bialej posiwacie rowniez :) zazdroszcze wam straszne, ale taka stara prawda ze zeby przemykac miedzy technicznymi acid drinkersow to sie trzeba uczyc uczyc uczyc i konca tej nauki nie widac ;) :mrgreen:
z natury?
EDIT: OK, kliknąłem na zdjęcie i znam odpowiedź :)
niezłe fotki
oczywiscie, ze tak! ;)Cytat:
caly tydzien czekalem na ptaszora :) w deszczu, sloncu, blocie i chlodzie ;)
A ja sobie obejrzałam nowe zdjęcia N. Seria "czapeczka" - bardzo ciasne kadry, poucinane to i owo, zerknęłam na exif i już wiem dlaczego. Albo kit albo parę kroków do tyłu, swoją drogą znam ten ból bo mój ulubiony lens to sigma, kiedyś się przez te "parę kroków do tyłu" zabiję. W tej serii też światło mam wrażenie zawsze pada na plecy, place zabaw powinny być budowane pod kątem dobrego światła do zdjęć, nie? ;)
Natomiast przeurocza jest seria poranna. Brakuje mi jeszcze jednego zdjęcia - z całymi nogami w tych kolorowych skarpetkach.
ej, dla mnie to nie bol - mam spory zakres ogniskowych - 18-55, 50, 100-300 a w tej serii tak wlasnie chcialem poucinac (no i przy okazji nie przeszkadzac w zabawie, mala wyglada naturalniej jak na mnie nie zwraca uwagi - zreszta i tak nie zwraca ;) )Cytat:
Zamieszczone przez Reno
niezla mysl ;) a ze ja lampy zapomnialem, to moja wina.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
o, dzieki dzieki. chyba mam cos z wieksza glebia ostrosci, ale mi nie spodobalo-odciagalo uwage od twarzyczki.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
pozdrawiam
fotka z wakacji:
artystyczna - bo analogiem EOS 650 :)
swoja droga: przypomnialy mi sie stare czasy ze skanowaniem negatywow:
i pomyslec ze tak duze ziarno ma Fuji ISO 100 ;)
Polecam skany z pozytywow a nie z negatywow, roznica ogromna :) a portrecik ladny, na twarzy snowboarderowe slonce, w tle poludniowa plaza ;)