O jakim albumie mowa? RallyZoom?
Wersja do druku
O jakim albumie mowa? RallyZoom?
Tak, RallyZoom
Mam problem z kolorami na tym zdjęciu:
Według mnie tutaj jest wszystko ok natomiast po wywołaniu w labie odbitka dostała dziwnego, zielono-żółtego zafarbu i jest ciemniejsza o jakieś 1/3EV. Muszę zmienić lab, czy tak po prostu jest i przed wysłaniem powinienem lekko rozjaśnić oraz zdjąć troszkę zieleni i żółci?
patrząc na spojler i inne białe części samochodu jest zafarb na moim monitorze.
Reklama za autem tez nie jest biała, może odbijało się światło od czegoś ?
dziwnie to wygląda trochę ale fota fajna.
kolor nie jest biały zielony lekko pod reklama rmsp na przednim błotniku.
Do kalibracji monitor już kuzi4 lub tego nie widzisz na monitorze.
Masz rację... Po napisaniu posta nie dawało mi to spokoju i zrobiłem zdjęcie papieru kolorowego córki plus biała kartka i nie do końca to co trzymałem w ręku zgadzało się z tym co widziałem na monitorze... chyba się mi oko przyzwyczaiło za bardzo. Odrobina zielonego z przodu jest ale to raczej od trawy. Na papierze jest dużo bardziej zielone no i ciemniejsze... Trza zrobić porządek z monitorem i zobaczymy.
Nie wiem czy złamię regulamin (chyba nie, ale pewnie zaraz Vitez albo MacGyver mi wyjaśni)... Postanowiłem wrzucić kilka fotek poczynionych dzisiaj przez mojego kolegę (za Jego zgodą oczywiście).
Zdjęcia były robione podczas przypominania sobie jak powinno się jeździć po śniegu i lodzie :twisted:
89.
90.
91.
92. PRAWIE JAK SUBARU :mrgreen:
93.
94.
Zapraszam do komentowania.
Tak bez ręcznego go bokiem stawiałeś ?
Czasami z ręcznym (jak chciałem głębszy bok) czasami lewą nogą, a czasami balansem (najmniej skutecznie)
Mój niestytety ma kontrolę trakcji, którą da się odłączyć tylko wyciągając bezpiecznik. Bez ręcznego ani rusz. Niemniej podcięty przy 40 km/h robi pełne 360 :-)
Kwestia prędkości ;) Jak będzie za szybko to kontrola nie pomoże (na szczęście) :D