Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a. Bardzo fajne przyjemne funkcje ma ten programik. Odkod go mam wszytko jest pod reka :]
Wersja do druku
Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a. Bardzo fajne przyjemne funkcje ma ten programik. Odkod go mam wszytko jest pod reka :]
pożyczyłem wodoszczelny aparacik (olek) - w pierwszej chwili masz pewne opory, żeby się zanurzyć z włączonym aparatem :shock: za pierszym razem sprawdzasz wszystko :o potem jakoś już leci, oczywiście o kadrowaniu pod wodą praktycznie nie ma mowy, ale i tak polecam :wink:
Jak patrzę na statystyki forum którym administruję to aż serce rośnie ;-)
"Przeglądarki użytkowników:
1. Firefox - 338
2. IE - 68
3. Opera - 58"
Żeby nie było nieporozumień - nie jest to forum 'miłośnicy firefoxa' ;-) , spotykają się na nim ludzie których ciągnie do lasów dzikich i bezkresnych...
Poza tym można mieć większą liczbę pasków "przeźroczystych" i takich "zakładkowych". Polecam dla ludzi którzy lubią porządek na pulpicie.Cytat:
Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a.
A ja w pracy mam tak:
Blindseeker - w pracy na GG siedzisz :razz: Wydalo sie :razz:
U mnie to wyglada tak:
Jak widze porzadek mam nienajgorszy:mrgreen:
No sniper malo masz ikonkow ;)
axel-sam - tez juz mam object docka, strasznie mi sie spodobalo to ustrojstwo :D