sciagam firefoxem i IE i zawsze to samo :(
Wersja do druku
sciagam firefoxem i IE i zawsze to samo :(
To jakiś obłęd jest, wydałem blisko dwa tys. na CANON MACRO RING LITE MR-14EX i nawet świstka po polsku nie dostałem.... Gdzie dzwonić i się awanturować? Lampa jest z oddziału Canon Polska, żeby nie było ;)
Do rzecznika praw konsumenta to zgłosić? Przecież to jawne łamanie prawa i traktowanie Polaków jako ludzi drugiej kategorii !
O prawo, o to że angielski nie jest językiem urzędowym w tym kraju - jeszcze... O szacunek dla klienta - chcesz by Cię szanowano, to szanuj siebie sam. Niech we Francji sprzedadzą towar bez instrukcji po francusku....
arapaho a jak kupujesz samochod w salonie to sprzedawca mowi do Ciebie jak sie ustawia np. nawigację po angielsku czy moze w innym europejskim jezyku. Jakby niemiec nie dostał niemieckiej instrukcji do sprzetu poszedłby do wszystkich świetych. Tu chodzi o to ze wydajac prawie 2k PLN na cos co błyska i papieru po polsku brak jest to troche deprymujące prawda? Pozatym nie kazdy fotograf musi być "obtrzaskany" w języku angielskim niemieckim czy suahili... Dla niektórych jest to pierwszy kontakt (np. dla mnie) z takim urządzeniem i najzwyczajniej w świecie mogą czegos niewiedzieć. Pozatym canon olewa uzytkowników rządając pieniądze za instrukcje (przypomnę kosztuje 80 pln). Wysłałem maila do UOKIK i generalnie cisza niewiem moze cos sie zmieni ale narazie panstwo z tego urzędu milczą.
instrukcja do Metz 58 AF-1?