Ja (a jestem na tym forum nieliczącym się uczniem, nawet bez fotki w avatarze :mrgreen: ) proponuje zrobic nowego battla - "sex w wielkim miescie 2" - termin do końca wakacji, bez szuflady, bez zdjec z poprzedniego battla.
Kto za? :D
Wersja do druku
Ja (a jestem na tym forum nieliczącym się uczniem, nawet bez fotki w avatarze :mrgreen: ) proponuje zrobic nowego battla - "sex w wielkim miescie 2" - termin do końca wakacji, bez szuflady, bez zdjec z poprzedniego battla.
Kto za? :D
Chętnie wejdę w nową edycje !
To jest ta nowa edycja? Czy nie? Bo ja się już pogubiłem. Co ciekawe - właśnie zauważyłem, po chwilowej nieobecności, że moje foto nie doszło :( Ale chyba dobrze....
ok, skoro to ja wyszedlem z inincjatywa rewanzu, to pozwolcie, ze konkretyzuje tego nowego batla.
termin nadsylania zdjec do konca sierpnia. termin zgloszen, powiedzmy, ze wiekszosc chetnych pewnie juz sie zglosila, wiec dajmy jeszcze trzy dni niezdecydowanym - sroda 23.07.08
i mam jeszcze jeden warunek, jako, ze to ja wyzywam na pojedynek to prosze o zdjecia bez zadnej kreacji. czysta reporterska praca i prawdziwe zycie, wiec bez modelek na ulicznym wybiegu i kolezanek ktore zgodzily sie zapozowac w parku.
prosze Was o prawde i realizm
"seks w wielkim miescie" dzieje sie codziennie i wszedzie, niemal pod naszym nosem, nie musimy go kreowac
sproboje i ja
pozdrav
ok - wchodzę.
Oczywiście również wchodzę, nawet już mam gotowe do wysłania ale skoro tyle czasu do końca sierpnia to się wstrzymam, może jakaś lepsza okazja sie nadarzy :) co by nikt nie narzekał na słabe podejście do tematu :)
A mi się wydaje że uczestnicy i tak nie podołają apetytom obserwatorów.
Ludzie (faceci) widzą magiczne słowo w temacie i już oczekują nie wiadomo czego :roll: .
Ja wyślę jak coś upoluję a jak nic nie upoluję to nic nie wyślę na siłę jak teraz :p , więc zapisuję się albo się nie zapisuję :twisted: .