54 super
53 też świetne
pozdrawiam
Wersja do druku
54 super
53 też świetne
pozdrawiam
Niestety nie będę oryginalny;) 54 jest świetne:!:
dzięki :) polowałam jeszcze na takie światło, ale niestety nie udało się... przekonałam się poza tym jak ciężko jest fotografować czarnoskórego mężczyznę w kiepskim świetle...
z szuflady - Konkurs Lotow Red Bull - 01.06.08r. poznańska Malta
56.
powtórka z rozrywki - ponowne podejście do portretu. Z jakim skutkiem - sami oceńcie :)
57.
58.
59.
60.
61.
Jak zwykle proszę o opinie i porady :)
Kurczę, strasznie wielkie te postępy u ciebie! Jedyna wada którą JA widzę, to różne temperatury zdjęć (głównie na skórze widać).
57 zimne, 58 zimne, 59 ciepłe, 60 umiarkowane (troszkę za jasno jak dla mnie), 61 idealnie pod względem temperatury i ekspozycji.
Gratz za postępy jeszcze raz!
Gunia, super jest, nie słuchaj Micles'a.
On się czepia bo ma taki charakter ;)
Aha, pozdrów koleżankę ode mnie ;)
to dla miclesa b&w będzie :D
62.
63.
a ta inna temperatura barwowa zamierzona ;)
Jeśli mogę wrócić do 56... Moim zdaniem lepiej by wyszło, gdybyś zostawiła samolotom trochę przestrzeni, tj. skadrowała zdjęcie tak, aby miały gdzie lecieć, a nie w samym dolnym rogu, nawet kosztem obcięcia smugi. Mam taką wizję - umieść samoloty w lewym dolnym mocnym punkcie z reguły trójpodziału, a smugi sam raz wpasują się w przeciwległy - IMO lepsza kompozycja.
Jeśli chodzi o technikę - pewnie niebo było zbyt jasne, aby zarejestrować szczegóły samolotów? Szkoda, bo można byłoby zobaczyć malowanie :)
62 super!, wypas bokeh, ale 63 kadr - po lewej pusto, a po prawej ciachnięte nogi.