Oli jakoś nie chcieliście skomentować to może Magdalena wam bardzie podejdzie do gustu.
52.
53.
54.
55.
Wersja do druku
Oli jakoś nie chcieliście skomentować to może Magdalena wam bardzie podejdzie do gustu.
52.
53.
54.
55.
na 54 korale mogłyby być białe bo słabe je widać, chyba że mi słońce tak w oczy świeci ,)
52. byłoby spoko gdyby nie to ostre światło.
53. Dziwna poza i dziwnie pasujący do tego kadr centralny oraz latające komary? :D
55. Najlepsze, bo w dobrym światełku. Może trochę niżej umiejscowiłbym oczy w kadrze.
52 i 55 ok. Natomiast w 53 i 54 pierwsze co mnie razi to pozy modelki - zbyt sztuczne.
Co prawda już po mistrzostwach ale mnie dalej trzyma i z tego powodu kolejna dostawa.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
A gdzie wolej w powietrzu? :D
Baardzo mi się podobają. Well-strobed!
59 - kikut zamiast nogi - można było stanąć trochę na lewo, żeby czubek stopy chociaż było widać
60 - niefajny układ nóg. Ten na 58 jest lepszy.
Jeszcze raz pochwała za fajny klimat :P
Stroby bardzo fajne
52 nie, za bardzo swiecone w twarz
53 fajne troche za centralnie
54 fajne ale modelka zbyt "przepalona"
ale cisza aż smutno
skoro cisza, to mozna wyciagnac wniosek, ze zdjecia sa poprawne, nie ma w nich zadnych razacych bledow - ale rowniez nie powalaja :)
pisze to z wlasnego doswiadczenia - w moim watku rowniez nie za wiele sie dzieje.
tutaj, wsrod ludzi kochajacych bardziej sprzet a nie sama fotografie sa dwie skrajnosci wsrod komentujacych: albo wszystkim sie nie podoba, albo wszyscy sie zachwycaja ;]
Skoro cisza, to jest czas na osobiste przemyślenia i można sobie zadać pytanie:
"Po co robię zdjęcia? Bo lubię czy żeby pokazać i czekać na reakcję oglądających?"