-
71. jest super! Strasznie lubię takie kontrastowe B&W. Tylko czy ostrość nie wypada trochę za bardzo na palcach, a nie twarzy..? Ale może to mi pada już wzrok :)
A jeśli kolor z tej sesji - 66 jest świetne ;) Również dlatego że Renata wreszcie pokazuje zęby w uśmiechu :)
-
Witam po długiej przerwie:)
Może na początku wyjaśnię co się ze mną działo... Otóż wreszcie przeprowadziłam się do Warszawy:) Są plusy takiej sytuacji: jest bliżej na uczelnię, można wreszcie na poważnie zająć się wolontariatem, można się wyspać, imprezować całe noce;) A minusem jest brak dostępu do internetu, co skutkuje tonami nieobrobionych, ba, czasem nawet nie obejrzanych zdjęć naprędce zgrywanych na komputer...
Mam za sobą pierwsze ślubne zdjęcia:) Dziś ich nie pokażę, bo są nietknięte, ale już wkrótce powinnam się z nimi uporać.
Dziś za to będziecie mogli podziwiać (albo i nie) moje, również pierwsze, zdjęcia koncertowe:)
do rzeczy, bo sporo tego:)
72. Koncert zespołu Departament (w którym śpiewa koleżanka koleżanki;) Ewelina Sójka) 10 listopada 2008 w Piwnicy pod Harendą
73.
74.
75.
76.
77.
78.
Bardzo proszę o konstruktywną krytykę:)
-
-
72 - przeszkadzają te niebieskie światła
73, 75 - jak dla mnie troszku za mało światła
76 - a kto tam postawił perkusję ;) ?
77 - znowu niebieskie światełko, ale i tak podoba się
78 - podoba mi się :)
Jak na pierwszy koncert, całkiem dobrze :)
-
Dzięki za opinie:)
Aleks:
co do 73 i 75 - efekt jak najbardziej zamierzony.
76 - ? nie wiem o co chodzi... ? :)
jeszcze trochę zdjęć z tego koncertu.
79.
80.
81.
82.
83. To już inny zespół, ale nie wiem jak się nazywa... może ktoś pozna:)
84.
85.
86.
proszę o uwagi:)
-
Ok, tłumaczę, o co mi codziło w 76: z głowy wyrasta mikrofon, z pleców talerz. Szkoda, bo ujęcie bardzo mi się podoba. Być może, gdyby bardziej rozmyć tło było by git :)
-
Haha, rozumiem:)
pobawiłam się chwilę w PSie...
-
bardzo dobre te koncertowe :)
-
Uhm, poPSsute wg mnie wyraźnie lepsze.
-
hej, witajcie po zastraszająco długiej przerwie:)
zaszło u mnie w życiu trochę zmian (pozytywnych;)) Rzuciłam studia, przygotowuję się do egzaminów na grafikę na ASP... i to pochłania praktycznie cały mój czas... fotografii jednak nie porzuciłam całkowicie i może coś tu jeszcze wrzucę:)
tak czy inaczej, pozdrawiam! :)
87. z szuflady - Iza
http://img11.imageshack.us/img11/858/iza.jpg