Widze tutaj dwa dalsze scenariusze:
1. Mało optymistyczny. Coraz rzadziej bedziesz "pierwszy" przy sprzęcie i tak w czasem stanisz się kibicem pasji partnerki
2. Zaczniesz jej robić drogie prezenty w postacji L'ek :) Na pewno sędzie się cieszyła...
Wersja do druku
Widze tutaj dwa dalsze scenariusze:
1. Mało optymistyczny. Coraz rzadziej bedziesz "pierwszy" przy sprzęcie i tak w czasem stanisz się kibicem pasji partnerki
2. Zaczniesz jej robić drogie prezenty w postacji L'ek :) Na pewno sędzie się cieszyła...
lee glupie porownanie do psa :P
Przeczytałam cały wątek. Teraz zastanawiam się czy aby na pewno jestem kobietą??? Mój mąż nienawidzi mojego aparatu. Zakup 420EX i 50/1.8 prawie zakończył się rozwodem. Teraz chcę 28-75/2.8 Tamrona ... metody, jakimi przekonujecie swoje kobiety zupełnie nie działają na M. :o( A przecież wcale nie mierzę w najwyższą półkę, nie?
Żona nie-fotografa to dopiero ma ciężki żywot ...
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez Reno
wlasnie - w calej tej dyskusji nad kobietami zabraklo.... kobiecego punktu widzenia :) mysle, ze ta uwaga swietnie dopelnia calosc watku - po prostu z fotografem ma kazdy ciezko :D
Moze zacznij robic reportaze z meczy pilki noznej, albo z pokazow damskiej bielizny - wtedy pewnie pokocha Twoj aparat ;)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Albo zmien meza ;)Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Ano tak. Jeśli do tego jeszcze dodać 1,5 roczne dziecko, robi się naprawdę wesoło. Jak idziemy na spacer w trójkę, M. mówi, że on idzie z Nadią a ja z aparatem.Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Nic to - niedlugo mam urodziny, może dostanę obiektyw? ... coś tak czuję ;o)
Taaaak, muszę mu pokazać ten wątek, może stwierdzi, że te 1500 zł to wcale nie tak dużo?Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
u mnie dziecko jest ,,srodkiem znieczulajacym'' cierpienie mojej ukochanej - bo jak zaniesie fotki malucha do pracy, to kwalifikowane ;) audytorium jednoglosnie mowi, ze zdjecia sa miodzio :D i wtedy zona czuje, ze nie warto bylo tak mocno marudzic przed zakupem nowego obiektywu - bo sie oplacalo. tylko ze tak jest z kobietami, a ja wogole nie nosze zdjec malej do pracy... wiec jesli Twoj maz jest podobny w tym do mnie, to ten numer nie przejdzie ;) bedzie trzeba focic bielizne i golizne (za rada innych) :LOL:Cytat:
Zamieszczone przez Reno
a ja wiem gdzie :) w mojej nowej budzie (chwale sie po raz kolejny) jedna trzecia mojej nowej klasy (studium foto) to panie :) no nie ma mocnych musi sie jakis "diamencik" trafic hehehCytat:
Zamieszczone przez KuchateK