jak dla mnie ok tylko napis Canon Board Photo Association powinien byc pogrubiony
Wersja do druku
jak dla mnie ok tylko napis Canon Board Photo Association powinien byc pogrubiony
Mam rozumiec ze soniakowcy i nikonowcy nie beda mogli miec legitki?Cytat:
Zamieszczone przez gr86
A jesli kiedys zechcemy jednak zrobic otwarta agencje to co - zmiana starych legitek ? ;)
A tam zmiana :D Niech se aparaty zmieniaja :mrgreen: :twisted:
W sumie ten SUN nikoniarski mimo ze ma 'Nikon' w nazwie nie dyskryminuje innych, wiec i my nie musimy...
No to się im będzie inne legitki wtedy robić i już:)
Zależy kto jaki będzie miał aparat i tyle.
A zawsze może być napis
CBPA.
zresztą może też zostać logo Canon bo wkońcu na ID będzie CANON BOARD
a nie Nikon. i tak nikt nie będzie patrzył jaki masz aparat, no nie?
Rozdzielczosc minimalna zalecana to 480x600 pikseli w dobrej jakosci ;)
Katalogi jak pisalem wczesniej... Uzytkownik_Imie_Nazwisko
W srodku jpg oraz txt (najlepiej z nazwami w/g powyzszego schematu plus odpowiednie rozszerzenie). W pliku tekstowym ma byc:
pseudo
imie i nazwisko
pelny adres (trzeba bedzie potem wyslac gdzies te legitymacje)
Mysle ze wiecej danych nie potrzeba do legitek forumowych... Do prasowych zapewne trzeba bedzie uzupelnic nieco dane.
a no właśnie to jakiś tam problem będzie, bo logo canona sie pojawi :-D . Zawsze można zrobić kilka ... dorobimy drugą legitke system-aware :mrgreen: jak bedzie ruszala agencja... zawsze to ciekawiej obwiesić się 2 plakietkami niż jedną ;) ... czy to próżność :wink: .Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Aha...
Jak by ktos mial obawy dotyczace upubliczniania swojego adresu i danych albo problem z ftp... Przyjmuje rownierz maile na:
johnny126%op.pl < oczywiscie nalezy zmienic % na @ ;)
a ja mam propozycje co do legitki.
Na jej tyle proponuje dac ksywe forumową zamiast na froncie. zawsze to jakiś cieć na bramce nie obrażając żadnych cieciów ofcoz spojrzy na takie ID, przeczyta np. Il fuoco, albo kuchatek albo gr_86( tutaj odrazu zauważy większy profesjonalizm bo tylko 2 literki i do tego jeszcze cyferki :P:P ) albo innego kavoo i co sobie pomyśli?! :) na froncie ja proponuje tylko dane osobowe plus fota i wszelki wodotryski typu logo canona, zdjecie etc.
albo opracować taki numer każdego z nas żeby zamiast np Il fuoco było napisane 138932793 :D poprostu podmienić cyferki literkami ;)
a moze by tak spersonalizowac konta u Ciebie?Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
nazwy userow juz masz,
daj nam mozliwosc telnetowania (lepiej: sftp) i mozliwosc zmiany hasla.
To dobra idea...
Choc legitka forumowa niekoniecznie musi byc do okazywania na bramkach...
Predzej taka prasowa... Ale to juz nieco wiekszy format i bardziej oficjalne dane, na odwrocie o ile sie nie myle dodatkowo jakies zalecenia i tym podobne...