No i po finale. Serdecznie gratuluję zwycięzcom :). Moje gołąbki doleciały na 4 miejscu, choć głosy w finale rozłożyły sie tak równo, że mało brakowało, a byłyby 3 pierwsze miejsca i 3 drugie ;)
Wersja do druku
No i po finale. Serdecznie gratuluję zwycięzcom :). Moje gołąbki doleciały na 4 miejscu, choć głosy w finale rozłożyły sie tak równo, że mało brakowało, a byłyby 3 pierwsze miejsca i 3 drugie ;)
choroba, w rzece drugi, w samotności drugi ;-P
bardzo dziękuję za tak emocjonującą wyrownana końcowkę, gratuluję wszystkim na podium bo ciasno, gratuluje zwycięzcy i dziękuję za zabawę
no moja fota jest #3. Odziwo wygrałem :) sam sobie pogratuluje w tym momencie jak również i całej reszcie. Fajny był battle i emocje do samego końca :) pozdro
trzeci. Wyjątkowo wyrównana walka była. Gratuluje kolegom z pierwszego i drugiego miejsca :)
Przepraszam za wielkość zdjęcia. źle mi się zresajzowało, i nie zauważyłem jak wysyłałem
Dokładnie to samo chciałem napisać.
Tyle, że ja bym kadrował z miejsca siedzącego (usiadł na siedzisku a nie kucnął przed nim) i trochę większą głębię ostrości zastosował - co by drugą stronę było wyraźniej widać. Jak dla mnie było by lepiej. Bardziej pod 'samotność' by mi to podchodziło, a nie pod zdjęcie huśtawki.
PS. Venio głosowałem na Ciebie od początku. Teraz ino myśle coś ty w Żywcu porabiał ;)
Zielony/masz szansę :) myślę, że huśtawek nie braknie na naszych podwórkach..
Zielony dzióbku ty moj! :D masz u mnie soczek malinowy :mrgreen: a w Żywcu byłem wracając z Korbielowa :)
no a moje zdjecie 3 w zestawie drugim - krzyż...
No jak na pierwszy battle to i tak dobrze, ze chociaz do finalu doszedlem... nikt by sie tego nie spodziewal...:wink:
Dzieki za walke...
Pozdrawiam...
Gratulacje Venio (aha to huśtawka ;-) )
ja rowniez chyle czola :wink: