forgotten.nature, a ty zbiegiem okolicznosci nie jestes z Gorzowa Wlkp.??
dla mnie frajer bo jak ma sprzet chodliwy to j/w nie musi ceny scinac o 30procent
a kolesie są po to by kupiec nie wyszedł z bramy bez portfelika
Wersja do druku
forgotten.nature, a ty zbiegiem okolicznosci nie jestes z Gorzowa Wlkp.??
dla mnie frajer bo jak ma sprzet chodliwy to j/w nie musi ceny scinac o 30procent
a kolesie są po to by kupiec nie wyszedł z bramy bez portfelika
niech pokaze chocby jeden aparat w tej cenie a bede jednym z pierwszych ktorzy pojada cos u niego kupic :p
jesli nawiazujesz do mojej wypowiedzi to przeczytaj to jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem ;) .. jesli nie masz ochoty to juz tlumacze "wez kolegow, bedziesz mial wieksza szanse, ze wrocisz ze swoja kasa" :p .. nie wspomne juz o emotce ";-)" na koncu zdania.. jeszcze raz prosze - czytaj ze zrozumieniem..
ps. gdybys zobaczyl ogloszenie - sprzedam maybachy - nowki, cena 50 tys.. zaliczka w wys. 5 tys - wydaje kwitki na potwierdzenie..
szczerze - dalbys zaliczke w ciemno :twisted:
edit:
gosc pisze w tak emocjonalnym stylu, ze zaczynam miec podobne odczucia ;-)
Szczerze ? Nie kupil bym maybacha bo wole subaru :P A jesli bym mial kupic to sprawdzil bym ta firme w urzedzie, sprawdzil jej historie, od ilu lat istnieje, pojechalbym do tej firmy i zobaczyl jak to wyglada. Jesli firma wygladala by OK to bym spisal umowe w ktorej dokladnie pisaloby ze decyduje sie na kupno takiego i takiego maybacha, nowego, bez wad ukrytych, za taka i taka cene ostateczna, bez mozliwosci zmiany ceny itp. no i ze wplacam zaliczke, zrobilbym to przy notariuszu (przy takiej cenie, a raczej oszczednosci to 1tys. na notariusza by mi nie bylo szkoda) i sie nie martwil pozniej.
PS. Ktos pytal czy nie jestem z Gorzowa. Napisalem ze mieszkam niedaleko Gorzowa - konkretniej w Międzyrzeczu.
forgotten.nature- skąd dojeżdżasz...??
w teorii super.. tylko ze ja z natury jestem nieufny co do takich ofert i zgadzam sie z autorem tego postu - http://canon-board.info/showpost.php...7&postcount=90
forgotten.nature, dziwi mnie dlaczego gosc:
a) sprzedaje towar ktorego nie posiada
b) sprzedaje go po smiesznie niskich cenach skoro spokojnie moglby "kasowac" o wiele wiecej nie wzbudzajac jednoczesnie podejrzen
te dwie rzeczy sprawiaja, ze dopoki jakis zaufany forumowicz nie napisze "sluchajcie, bylem tam, gosc jes ok, kupilem sobie nowe 5d za 6 tysiakow - wszystko jest ok" to bede negatywnie nastawiony do tego typu "okazji".. przy okazji wolno mi tez wyrazic publicznie swoje zdanie..
jesli gosc rozwieje te watpliwosci - super, bede sie tylko cieszyl, ze wreszcie pojawilo sie zrodlo taniego sprzetu dla przecietnego kowalskiego.. a na razie pozwol ze pozostane umiarkowanym sceptykiem z nadzieja na zmiane tego stanu ;-)
Co z tego ze ma firme ? A pamiętacie takie nazwisko jak Grobelny i jego BKO ??
Scenariusz nr 2. Firma X skupuje 5 szt 5 D. Puszcza wici o tanim sprzęcie. Plota się rozchodzi ( co widać po tym wątku ). Wystawia owe 5 szt na sprzedaz. Dokłada do kazdego 2 000 zł. Pieciu odważnych jedzie po aparaty. O dziwo je dostają. I to za 6 000 !!! Oczywiście tych pięciu szczęśliwców nie omieszka się tym pochwalić. Strumien zaliczek płynie na konto firmy. No to jeszcze z 10 dni trzeba ludzi potrzymać że niby "już jest na granicy" albo "to kwestia kilku dni bo sprawy celne trzeba załatwić" potem zgarniamy ksiore i pod palemki :)
lol....mam 1d za 5000 :)
Skąd? :) Jaki przebieg?
Kubak ja też jestem sceptykiem co do takich ofert co nie zmienia faktu ze zawsze zanim zaczne na kims lub czyms wieszac psy to najpierw sprawdzam dana sprawe jesli mnie interesuje a dopiero pozniej oceniam.
Marekb - pisalem ze mieszkam w Miedzyrzeczu, nie w Gorzowie a do Gorzowa moge podjechac samochodem bo to jakies 50km.
ale czy ja w ktorymkolwiek z moich postow wieszam na tym gosciu psy, obrazam go itp. :?: nie - jedyne co robie to wyrazam swoje watpliwosci co do zaprezentowanej oferty :cool: .. prosze Cie forgotten.nature, nie przypisuj mi slow ktorych nie powiedzielem :-)
ps. gdybym mieszkal blizej to b. chetnie sprawdzilbym taka oferte.. oczywiscie gdyby fizycznie byl tam choc jeden aparat w tak korzystnej cenie ktory mozna wziasc do reki, obejrzec i dopiero kupic :twisted: