jestem za ...
Wersja do druku
ja też - choć już pewnie musztarda po obiedzie ...
... fotka 6/2 miażdży głosami swoją grupę
Ok...Cytat:
Z racji na wiek i mały staż na CB użytkownika, który popełnił ten błąd, proponuję mu tym razem darować
W obydwu grupach prowadzą zdjęcia o nr 6 pokazujące klasyczne piękno zimy z mnóstwem śniegu, który w tym roku był tak krótko, że niewiele osób go zauważyło... :)
Fajny temat.... szkoda, że na nizinach nie ma śniegu :( .... a miałem chęc się przyłączyć.
Obejrzałem dwie serie zdjęć... jedno zdecydowanie wybija się... reszta daleko w tyle.
Kilka zdjęć mineło się z tematem...
pozdrawiam i niech wygra lepsze!
Najbardziej widzi mi się 6-tka. M.in. za to, że śnieg jest biały, nie zaś fioletowy, szary czy niebieski ;) Lokalny patriotyzm nakazywał do głosowania na Książ, ale ... jeszcze nie tym razem.
W drugim zestawie także 6. 4 mogło by być nieco ostrzejsze, ale ujdzie.
oj panowie snieg jest taki jakim pokazal go autor - popatrz na snieg o zachodzi lub o wschodzie, popatrz na snieg w miescie, na snieg w cieniu kolorowych kamieniczek - tez pokazesz go na bialo? Snieg w cieniu drzew powinien byc szary i co?
Strzelając swoją fotę w ubiegłą niedzielę miałem tak kiczowatą pogodę, że w ciągu 40 sek. miałem błękitne, szare, granatowe, ciemnoniebieskie niebo a o odcieniach śniegu już nie wspomnę bo za dużo miejsca by to zajęło... a, że autor np. 6 zdjęcia w II zestawie trafił na full wypas pogodę w górach to tylko pozazdrościć bo ja tej zimy jeszcze nie widziałem białego śniegu:/ i kolega Kris75 ma 100% rację...
Pozdrawiam