No w wielkich bolach narodzila sie moja stronka:)
Zapraszam serdecznie i prosze o uwagi.
http://www.jk-photostudio.com/
Wersja do druku
No w wielkich bolach narodzila sie moja stronka:)
Zapraszam serdecznie i prosze o uwagi.
http://www.jk-photostudio.com/
Jakość zdjęć na stronce nie za słaba czasem?
Miniaturki lub numerowanie zdjęć by się przydało...reszta się podoba..można zrobić też wersję PL :P
Eee ja miniaturek nie lubie;) (wiem ze ta strona dla mnie nie jest:) )
A co do jakosci to sama juz nie wiem bo wydaje mi sie ze i tak wolno sie strona laduje wiec jak jeszcze wieksze pliki dam to bedzie kicha...
A tu cos z dzisiaj:
60.
61.
Ja też nie przepadam, ale wkurza mnie brak możliwości zobaczenia kompletu zdjęć w galerii (chociażby oddzielnie w każdej kategorii).
Przecież można zrobić "index" miniatur oddzielnie. Nie musi się ładować na początku...
Są fajne programy (on-line) do "odchudzania" grafiki. Wielkość fotki pozostaje ta sama, ale po obróbce jest "lżejsza". Utrata jakości jest minimalna, a "waga" zjeżdża o dobre 50%.
Nie pamiętam URL - ale w weekend, jak będe miał więcej czasu, spróbuję poszukać.
M@riusz
No i jak? Ci się podoba ta fuzja ?
Moje Safari jakoś bez zarzutu chodzi ... którego masz OS'a?
Fotki ładuje na swojego ftp'a Cyberduck'iem, tak że wszystko powinno być w porzo...
a co do fotek 60 i 61 to znam skądś ta dziewczynę i co dziwne tego psa też:)
DeJa Vu czy cóś
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha bardzo fajne masz "About Me" na stronce, jeno z lepszych jakie czytałem, ale coś ze czcionką nie tak na całej stronie i na przyciskach jakieś dziwne kropy (szumy jak by po kompresji) kto Ci tą stronkę robił to wyśle mu bombę pocztą ;)
słuchaj jak masz problemy, zrób stronę sama, służę radą, i pomocą ... najlepszy do tego jest teraz Flash, nie kituje i wcale nie jest taki trudny, jak masz czas, to możesz zaoszczędzić kupę szmalu i będziesz miała gwarancje że będzie chodzić i wyglądać tak jak ty chcesz, a nie jak webmajster chce:)
Mam 10.4.10 a Safari to 2.0.4. Ze zdjeciami w Twoim watku tez mialam problemy... A w innych jest ok wiec wina lezy po Twojej stronie :p
A skad znasz ta dziewczyne? To moja nowa modelka (zero doswiadczenia:) )
A c to strony to dziekuje ze chcialo Ci sie zajrzec i podzielic uwagami.
O co dokladnie chodzi z ta czcionka? Z tymi szumami tez nie wiem.
Flash owszem podoba mi sie ale wiem ze duzo roboty pozniej nawet z aktualizacja ze nie wspomne o samym tworzeniu.
Pozdrawiam
Jeśli się zrobi panel administracyjny do flasha to sama aktualizacja (dodawanie zdjęć) trwa parę chwil
Zobacz na moje portfolio tam zrobiłem panel do flasha. Prace i fotografie dodaje w kilka minut.