fajowe nawet nie umiem wybrać które najlepsze, wprawdzie niechciałabym poczuć na pleckach pupilka ale chyba je polubiłam,
a cuż to ma pajączek na fotece 82 (zdobycz -jedzonko czy coś innego bo mam takie dziwne pomysły)?
Wersja do druku
fajowe nawet nie umiem wybrać które najlepsze, wprawdzie niechciałabym poczuć na pleckach pupilka ale chyba je polubiłam,
a cuż to ma pajączek na fotece 82 (zdobycz -jedzonko czy coś innego bo mam takie dziwne pomysły)?
Jedzonko, dosłownie wysysa nadtrawioną przez jad larwę z pancerza ;)
fotki fajne ale tych "obiektów" wolałbym nie spotykać w życiu:D
65, 66 trochę nienaturalne. Jakoś tak do mnie nie trafiają.
62, 64 interesujące :) Podoba mi się pomysł
Pająki są brrr, niezłe :)
Pozdrawiam
Dzisiejsza sesja, pierwsza część większej całości (będą następne sesje z innymi osobami). Proszę o komentarze :)
82.
83.
84.
85.
86.
Bonus, mój autoportret w podobnym stylu (zrobiony parę dni wcześniej podczas przygotowań :) ).
Trochę mnie razi ta aureola wokół głowy. Wyraźnie widoczny cień był zamierzony?
Nie do końca, ale wymuszony przez kilka innych rzeczy (mam za wąskie tło więc wszystko ustawiam blisko, nie chciałem go dodatkowo rozjaśniać, ta lampa która świeci za głowę w zasadzie wcale nie wysyła światła na boki więc też nic tu nie pomogła).
To może zmień tę lampę świecącą za głowę, albo ustaw inaczej.
Jakbyś dołączył szkic, można by podumać.
Może zainwestuję w szersze tło dzięki któremu będę mógł się swobodniej rozstawiać ;) Myślę też o tym żeby tą lampę skierować pod kątem i z góry na tło żeby oświetlała większą powierzchnię i tworzyła inny kształt na tle.
Tymczasem przedstawiam świeże, dzisiejsze zdjęcia :)
Fotka z dwiema żabciami jest przeurocza. Skąd Ty bierzesz takie potwory, jak na ostatnich dwóch fotkach?