raczej na poczaku samej imprezy- np po polonezie grupowka , potem pary;)
przynajmniej ja tak widzialem ze na studiowkach sie robi;) wszyscy jeszcze wtedy jakos wmiare wygladaja( wmiare wypoczeci , usmiechnieci, trzezwi:D)
Wersja do druku
raczej na poczaku samej imprezy- np po polonezie grupowka , potem pary;)
przynajmniej ja tak widzialem ze na studiowkach sie robi;) wszyscy jeszcze wtedy jakos wmiare wygladaja( wmiare wypoczeci , usmiechnieci, trzezwi:D)
Twarze, twarze, twarze!!! Można od biedy zrobić rodziców i gości na szybko (ja tak na ślubach robię), ale jak wolisz.
To wszystko... chyba najważniejsze :)
zawsze na każdym obiektywie (na imprezach typu slub, wesele, studniówka itd... choc by nie wiem jak ciemno było) mam założona osłone p.słoneczną, wcale nie dla lansu;-) no może troszke;-), bo jak Ci raz pod kościołem polecą monety po sprzecie albo na sali podpity gośc zacznie machać w tancu rekami uzbrojonymi w zegarek lub sygnet to bedziesz wiedział o czym mówię:p
to ja też trochę odświeżę. Sytuacja następująca, mam zrobić zdjęcia grupowe dla znajomego, który filmuje całą studniówkę i on daje gratis właśnie grupowe do swojego DVD. Teraz tak jak mam to liczyć ile mu zaproponować za usługę, dodam tylko, że jest 5 klas. Może ktoś ma jakieś sugestie
pozdro
Witam ,jeżeli ktoś teraz pstrykał "świeże" studniówki niech zapoda jakieś zdjęcia mnie już to czeka za ponad tydzień:) także myślę iż się wywiąże z zadania.
Sale widziałem sufit biały światła sporo,także powinno być całkiem dobrze. Planuje w czasie poloneza już focić z lampą ,lecz też wszystko zależy jakie faktycznie nastaną warunki. Potem jakaś zabawa...[zdjęcia] ,grupowe, i pary...a potem już tylko sama zabawa zostaje. Nastawiam się na zdjęcia robione 1/5s + lampa.. żeby fajnie rozmazać..:) Oczywiście swoją techniką też mozecie się podzielić z chęcią poczytam i zobaczę.