Jesli juz wszystko wycielismy i wydrukowalismy to gdzie jest to wysylane do Canon Polska czy poza granice kraju?Ktos wie ile taka przesylka moze nas uzytkowników kosztować?
Wersja do druku
Jesli juz wszystko wycielismy i wydrukowalismy to gdzie jest to wysylane do Canon Polska czy poza granice kraju?Ktos wie ile taka przesylka moze nas uzytkowników kosztować?
Adres jest na formularzu, ktory trzeba wypelnic w przegladarce, wydrukowac i wyslac.
Wejdz na http://canoneos30dpromotion.onlinere...com/intro.aspx wybierz Poland i kliknij [dalej] - wyswietli sie adres, na ktory masz wyslac.
Canon EOS 30D Promotion Centre,
PO Box TP 34 Dept. # 72821,
Tipperary,
Ireland.
Podajesz link a wypisujesz bzdury! Nie rób zamiesznia przeczytaj sobie FAQ (częste pytania) - jest po polsku:
+++++++++++++++++++++++++
Częste pytania P: Jak występować o zwrot części zapłaty
O: 1. Kup aparat fotograficzny EOS 30D między 01.11.2006 a 31.01.2007.
2.Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, umieszczony na pudełku, w którym zapakowany jest aparat.
3. Wypełnij formularz, dostępny wyłącznie na stronie internetowej www.canon-europe.com/2006promotions.
4. Wydrukuj formularz i wyślij go razem z oryginalnym kodem paskowym i kopią rachunku lub przelewu na adres:
Tipperary,
Ireland.
5. Canon zwróci część zapłaty za aparat, w wysokości kwoty zadeklarowanej w tej promocji, czekiem albo na rachunek bankowy.
6. Ciesz się zwróconą kwotą.
P: Do kogo się zwrócić, jeżeli w terminie 30 dni nie otrzymam części zapłaty, zadeklarowanej w tej promocji?
O: Jeżeli zwrot części zapłaty nie nastąpi w ciągu 30 dni, to wyświetl stronę internetową www.submissionstatus.com i kliknij w łącze 'Contact our Customer Service', gdzie możesz napisać e-mail do naszego zespołu obsługi klienta. Otrzymasz odpowiedź w czasie do 48 godzin.
+++++++++++++++++
I co? Czy powyżej proszą o wysyłkę do przedstawicielstwa w Polsce czy na adres w Irlandii?
Stary - nie denerwuj sie tak. Napisalem gdzie ma kliknac i sprawdzic jaki adres ma byc. Napisalem ze 'powinno' byc Canon Polska (jesli z Polski). Tak mi sie wydawalo, ze bedzie lokalny dystrubutor - tu sie pomylilem , ale nie podawalem zadnego adresu - ten kazdy ma na swoim formularzu - co z reszta cytujesz.
Mialem kiedys taki klimat z czyms (juz nie pamietam) - ze siedzac na skypie z kumplem z Australii i przegladajac ta sama strone - czesc danych bylo innych - lokalnych. Sorry za nadinterpretacje.
[alien] Mam nadzieje, ze sprawdziles, zanim wyslales.
Za Ernestem:
Wysylac na:
Tipperary,
Ireland.
Dzięki chłopaki za pomoc....swoja droga to troche dziwne ze trzeba wysylac kase az do irlandii..z canonem Polska byloby szybciej taniej i przyjemniej.....
też fakt troche sie zagalopowałem ;)
jeszcze o IBAN, bo dla mnie nie wszystko było jasne
przykład z mBanku: http://www.mbank.com.pl/przewodnik/p....html?28,1#438
Pawełek było wyżej dodajesz tylko PL przed numerem konta i styka...
z00n przejezyczylem się ;)