A tak by the way - czy ktos może mi powiedzieć gdzie i o której się całe towarzstwo ma zamiar zebrać - już w CK Krakowie???? Bo albo przegapiłem, albo niedoczytałem...
Wersja do druku
A tak by the way - czy ktos może mi powiedzieć gdzie i o której się całe towarzstwo ma zamiar zebrać - już w CK Krakowie???? Bo albo przegapiłem, albo niedoczytałem...
Do tego jeszcze nie doszliśmy, spanie cały czas na top'ie.
Tak przy okazji to wcale nie jestem zwolennikiem spania jak najdrożej, też wolałbym sie przespać najtaniej jak można ale jestem realista i mam watpliwości aby udało się znaleźć tanio i w miare niedaleko STAREGO MIASTA - wytłuściłem dla Bireza bo faktycznie Starówka to nie to samo co Stare Miasto :)
no ja też się piszę na max 50 zł.wystarczy mi kawałek podłogi :twisted: i rano trochę wody.poduszkę pod głowę mam included "baj majself" w tej taniej opcji :)
edit:
a może ktoś chciałby sobie całą noc zrobić plener po krakowie?:)
tak że bez spania wogóle.red bull i dobra kawa to jest to;D mówię Wam.statywik,plecaczek,pistolecik gazowy (żartuję ) i kraków nocą:D
Jak dla mnie to wpis prosze taki sam jak Vitez - PLN XXX + osoba towarzysząca
A czy zdjęcia też XXX będą robione? :-D
to zalezy czy modelki sie znajda :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez p_lar
co do kimania - tez jestem za wersja ekonomiczna 8-)
A co to po Krakowie mało modelek chodzi:roll: :roll: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
Juz zupdejtowalem liste o swoj input :p
OK, więc na razie powstało coś takiego. Ja dziś wyjeżdżam i nie wiem czy będę miał dostęp do netu, więc prosiłbym o tymczasowe zajęcie się sprawą kogoś innego - Thorin? Jak wrócę to zajme się konkretną rezerwacją.
1. Czacha - do 50PLN
2. Kubak82 - do 50 PLN
3. Venio - do 50 PLN
4. p_lar - do 50 PLN
5. Il fuoco -do 50 PLN
6. thorin - do 50 PLN ze wszystkimi
7. Tomasz Golinski +1 = cokolwiek, pokoj 2os.
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby) - tak ma być?
12. Vitez + TŻ = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
13. Bigmar - 100 PLN
14. stratus
15. Metus
16. Encor
17. rysib
18. javion
19. nastier
20. ags
21. Routlaw - wpadnie na pewno
22. Cyborg - miejscowy
23. gonzo44 - miejscowy
24. Birez - miejscowy
25. Pazurek - miejscowy
26. liguidsound - miejscowy
Generalnie to polecam sie szybko decydowac bo mozecie zostac na lodzie bez noclegu. Wtedy jedynie hotel na ul. rozrywki, troche daleko i drogo bo 250zl za noc:grin: tak na powaznie to nie zdziwiajcie, tylko wszyscy znalezc najtansze lokum, ew dla super oszczednych mozna rozbic namioty na bloniach:D