To pod IE źle chodzi czy Firefoxem ??
Wersja do druku
To pod IE źle chodzi czy Firefoxem ??
Cichy, jak chodzi dobrze pod FF to pod IE raczej będize napewno dobrze wyglądać :mrgreen: Także jak zrobisz żeby dobrze wyglądało pod FF to IE powinien bez problemu łyknąć ;)
Bardzo ładne fotki.
Głównie mi chodzi o Explorera. Czy ktoś ma jakieś problemy w wyświetlaniu pod IE ?
potwierdzam pod IE chodzi dobrze pod firefoxem zdjecia sa malutkie :(
ps. fajna prezentacja mozna zapytac jakim programem robiona... ?
Dzieki, możesz sprawdzić jeszcze raz ? na stronie głównej jest link do wersji "Rirefoxowskiej" która wymusza mi wyświetlanie galerii w określonej rozdzielczosci (bez skalowania jak w wersji IE).
Powinno być dobrze, w razie jakichś jeszcze problemów proszę napisać.
Link do skryptu prezentacji jest na dole po prawo w każdej galerii :)
cichy, jakim programem robisz prezentację??
Gratuluje zdjęć, bardzo mi sie podobają. Fajnie że można sobie zobaczyć jak ktoś robi foty ślubne w kościele, plenerze czy na sali.
Kadry są ciekawe może wąskie ale szczegółowe zresztą jak to portrety.
Zastanawiam się cały czas nad rozwiązaniem problemu lampy na sali ciemnej, jak zawsze wszystkim wychodzą z korektą balansu na pierwszym planie (jest ok)a z tyłu straszni robi się żółto, jakoś mnie to drażni.
Zastanawiam się czy może jakiś filtr na Lampe zapodać by wyrównać temperaturę światła palnika z Np żarowym ????
Pozdr
w kosciele czesto masz nie dosc ze rózne zarówki to jeszcze dzienne wiec ciezko nawet z folia na palniku