ja moge ;) pisze bez bledow raczej ;)
Wersja do druku
ja moge ;) pisze bez bledow raczej ;)
Dziś przygotuję 3 wersję layoutu uwzględniający najnowsze propozycje działów.
To ja znowu pomarudze. Na twoim miejscu bym się skupił na czymś… np na koordynacji. Po pierwsze żeby się po 3 m-c nie okazało że to Il fuoco bard bo połowa tekstów jest jego i nastąpi zmęczenie czytaniem w kółko tego samego autora albo na ty że będziesz robił wszystko po łebkach. Znajdź ludzi nie takich którzy może coś skrobną ale takich co ci się jasno zadeklarują na piśmie że na za miesiąc dostaniesz np. test, porównanie kilku obiektywów… makro, zdjęcia z nich w terenie. Np tekst jak przerabiać zdjęcia na czarno białe ale to ma być tekst z prawdziwego zdarzenia przykłady, odwołania do fotografii tradycyjnej itd. a nie pół strony i jedno zdjęci. Tematów artykułów można wymleć sporo. Na numer minimum jeden sprzętowy, jeden fotograficzny. Zróbcie rozkładówkę zdjęć jakiegoś autora, tu na forum jest sporo osób które potrafią robić zdjęcia. Po kolei jeden autor na numer i kilka jego zdjęć + mini wywiadzik tylko nie w stylu opisz nam jak się zaczęła twoja przygoda z fotografią, niech to będzie coś ciekawego, jakieś anegdotki itp.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Jeżeli ta gazeta ma stanowić uzupełnieni CB to raczej powinna wyglądać na prawdziwą gazetę tylko że w wersji elektronicznej. Tak jak magazyny foto w kioskach ale bez głupot które można w nich znaleźć.
Fajnie że macie zapal ale nie zróbcie po prostu przedruku CB bo wyjdzie gazetka o wszystkim ale naprawde o niczym.
Vitez - mam kogoś do pomocy dla Ciebie.
Czeczot - masz zdrowe podejście - ale powoli.
Od 22:30 będę na forum. Zrobimy jeden lub więcej kroków do przodu.
A ja o 21 ide spac :roll: (w tym tygodniu mam na 7 rano = 5:50 pobudka i chce sie jakos wyspac :? )Cytat:
Najpierw zastanowcie sie nad dzialami tematycznymi i tego trzeba sie trzymac, zrobic "szczotke" do ktorej wsadzac klocki z art...
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wstajesz 1,5 godziny wcześniej ? - jezu..
ja wstaję d pracy o 4:35 ":)
Troche od konca czytam watek ale tez z checia sie w cos wlacze. Robiac porzadki w domu trafilem na stare magazyny Foto - 12 lat temu pierwszy raz opublikowalem tam artukul... Co do funkcji to wedlug potrzeb - na poczatek moge byc korespondentem z USA... :)Cytat:
Pozdrawiam
Coronado
1:10 min :roll: . Z czego 30-40 min to dojazd do pracy.Cytat:
Zamieszczone przez hazan