Szkoda że tak późno dołączyłem - ominęła mnie przyjemność pomacania co niektórych armat :)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Wersja do druku
Szkoda że tak późno dołączyłem - ominęła mnie przyjemność pomacania co niektórych armat :)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Pierwszy raz w życiu mam nadzieje ze nie ostatni miałem podpięte do puszki 100-400 z TCx1,4 :) robi wrażenie. No i poprawia fun factor ;)Cytat:
Zamieszczone przez stratus
To i ja sie przypomne o swoja nowa fote na avatar 8) (body Tomka bylo robione czyli albo jest gdzies u niego na karcie albo na databanku u Metusa? ).
Mam tą fotkę. Może jutro podeślę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
No tak avatar zmienić by się przydało bo młode lata juz mineły i kolega słabo podobny jest ..... ;)
No i spaplaciał dosyć trochę :-DCytat:
Zamieszczone przez popmart
Ale jak kobieta gotuje to się nie dziwię - też mnie to czeka pewnie niedługo :mrgreen:
PS. Fotki zapodam może już wieczorem.
Kuchatek, czekamy na gruppen foto ;-) no i jesli ktos ma jeszcze jakies grupowe zdjecia to niech wrzuca ;-)
Wygladacie jakbyscie na pogrzebie siedzieli przy tym stoliku...
Az tak zle? Nie bylo o czym gadac? Napiszcie kto jest kto
na zdjeciu? Np ten osobnik gorliwie cos zalatwiajacy przez
cell phone to kto? ;-)
No bo to byl pogrzeb na poczatku ;-), czekalismy ponad 15min zanim zaczeli sprzedawac browary :mrgreen: pozniej juz chyba nikt nie myslal o robieniu zdjec ;-)
jesli chodzi o to zdjecie
to od lewej (na okolo stolika zgodnie z ruchem wskazowek zegara)
Routlaw, Tomek Golinski z dziewczyna ;-), Metus, Popmart, Vitez, Zajbatsu i Zielony(w brazowym) Pozniej jeszcze zjawil sie Stratus no i oczywiscie Kuchatek
TUTAJ wrzuciłem moje fotki z "narady" przed wyprawą do zoo. Foty robione różnymi pożyczanymi szkłami..
Zdjęcie:
1-Metus | 2-Jac | 3-Vitez | 4-Tomasz Goliński | 5-Metus i Jac | 6-Jac | 7-Vitez | 8-Zajbatsu | 9-Zielony | 10-Dziewczyna na rowerze robiona 100-400 Jerrego (najmniej poruszone ze zdjęć robionych tym szkłem) | 11-Popmart | 12-Metus | 13-Jac | 14-Metus
Zdjęcia nie kadrowane powinny mieć exify.