Odp: [mobile photo] Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Sztuka malarska zyska popularność dzięki AI w Samsungu?
Czego nie rozumiesz? Przecież było tyle razy tłumaczone, że możliwości obróbki są dużo większe w fotografii obliczeniowej niż tradycyjnej i każdy może sobie wywołać RAW-a zgodnie ze swoimi preferencjami. To zapewne zastosowano preset akwarela.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Sztuka malarska zyska popularność dzięki AI w Samsungu? Przepraszam osoby malujące obrazy.
Załącznik 12604
Tomasz Sikora odkryl podobne zastosowanie wad Fujifilm x10 - matryca w tych aparatach i kolejnych podobnych robi akwarelę w cieniach
Cytat:
Zamieszczone przez
Karlbuk
Tomasz Sikora odkryl podobne zastosowanie wad Fujifilm x10 - matryca w tych aparatach i kolejnych podobnych robi akwarelę w cieniach
Bo to maralarskie puszki są, używałem od 2016 do tego roku. Malowały też trawę.
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Bo to maralarskie puszki są, używałem od 2016 do tego roku. Malowały też trawę.
Ja jeszcze w xpro2 i x100f widziałem akwarele, może mi został obraz w oku
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d35ad38848.jpg
Obecnie rolę x100f i xpro2 u mnie zastepuje po prostu iphone. Tak jak pisałem wcześniej, nie było dla mnie już uzasadnienia. Iphone może i ma słabszy obraz ale jest wygodny. Samodzielnie też "wyciąga" niebo tam gdzie trzeba było się natrudzić w edycji, ba jeszcze dobrze naświetlić wcześniej nalezalo nawet fujikiem przy DR400. No niestety, taka kolej rzeczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Jestem zagorzałym fanem fotografii mobilnej. Nie wyobrażam sobie bez niej codziennego funkcjonowania. No bo czym bym zrobił foto paragonu padów do słuchawek Audioquest NightOwl Carbon? FF?!? Wiadomo, że one z czasem blakną (paragony, nie słuchawki). Tak - fotografia mobilna zmieniła moje życie! Pozdrowienia dla Janka...
Załącznik 12529
Polecam aplikację Pan Paragon - łatwiej zapanować nad masą paragonów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Polecam aplikację Pan Paragon - łatwiej zapanować nad masą paragonów.
A nie ma wersji Pani Paragon ? Wtedy np zwiększona pojemność na storage i opcja panorama na długie zakupy ....