Ja na shutterstocka wrzuciłem skan prawa jazdy (nowego) i przeszło
Wersja do druku
Ech... To teraz tylko namówić rodziców na to, założyć sobie konto, dopełnić formalności i mogę zacząć sprzedawać foty. Tzn. nie sprzedawać, tylko wystawić;p
Tak sobie myslę, że to jednak nie jest takie proste. W jakich programach obrabiacie fotki? Czym gimp nie ma przypadkiem w licencji napisane, że "tylko do użytku prywatnego, jakiekolwiek korzyści majątkowe wynikające z.... bla, bla, bla"? Dręczy mnie to pytanie, dręczy mnie legalność programów, itp. Jak to wygląda u sprzedających na shutterstocku, czy istocku?
Jeśli chodzi o moją obróbke to ja tylko wywołuje RAWa do jpga. Nic wiecej nie robie. nie chce zaszkodzić nieudlnym PSuciem.. ale używam PSa
witam
jakby ktos chcial zarejestrowac sie na Shutterstocku prosze pisac do mnie
gg:4174274 lub email greg801@o2.pl to wtedy pomoge rozwiac watpliwosci na temat sprzedazy zdjec
zreszta ja kiedys wrzucilem skan dowodu i prawa jazdy, nie przyjeli mi
przyjeli dopiero jak wrzucilem skan paszportu nowego
Próbowałem się zarejestrować na shutterstocku. Nowe prawo jazdy odrzucili. Wysłałem pszport (sprzed 9 lat) . Narazie brak odzewu.
@perqsista
musisz poczekac kolo 48 godzin na akceptacje
a ile czasu czeka się w dreamstime
od dwoch dni do tygodnia, w zaleznosci od tego ile jest zdjec do zaakceptowania,
http://www.dreamstime.com/index.php -> stats and community:
aktualnie: Pending files: 12258
pewnie kolo 4 dni poczekasz :)
Stary paszport przeszedł. Wysłałem te 10 zdjęć na próbę. Tak BTW to wymyślanie fotek pod stocka jest dość inspirujące:), Fajna sprawa na jakie człowiek pomysły zaczyna wpadać. Nie ma to jak dobry bat ;) No i wreszcie obiektywna krytyka-polecam jako odtrutkę od galerii typu plfoto.
Tak BTW to najszybciej poszła rejestracja i weryfikacja zdjeć na fotolii - 6 zaakceptowanych w ciągu 2 dni.
powodzenia perqsista :) to wciaga...