Ten twój "kiczyk" jak to nazwałeś, prawdopodobnie z uwagi n agwiazdki z latarnii...imho jest bardzo ciekawe ze wzgledu na te maszty odbijajace sie w wodzie...bardzo ciekawy efekt.
Wersja do druku
Ten twój "kiczyk" jak to nazwałeś, prawdopodobnie z uwagi n agwiazdki z latarnii...imho jest bardzo ciekawe ze wzgledu na te maszty odbijajace sie w wodzie...bardzo ciekawy efekt.
Jak widzicie psa na takiej wysokości przelotowej, to oznacza, że prawdopodobnie wybił się z pleców swojego partnera. Inaczej by chyba nie dał rady.
Nazwałem "kiczykiem" bo temat taki troszku banalny "Mazury nocą". Ale dzięki za słowo otuchy ;)
Paenka ma rację to nie jest wcale banalne zdjęcie. Trzeba to wypatrzeć i uwiecznić, a Tobie sięudało. Dog show - bardzo mi się podobał fajnie ukazana dynamika, ruch. Ptaki - moim zdaniem słabo, potrafisz robić zdjęcia na 10 razy lepszym poziomie (np. kiczyk i dog show to pokazuje).
Kolaj - jeżeli to określenie "kiczyk" nie jest kokieterią, to ja to kupuję. Lubię takie klimaty.
28. zdjąłbym trochę tego żółtego latarnainego koloru - nie przepadam za tym i jeżeli nie spełnia jakiejś konkretnej funkcji to zawsze idę w zimne.
29. jakieś takie mdłe? z czego to? jakiś analogowy obiektyw? a może ostre słońce?
pozdrawiam
Próbowałem też to zdjęcie wywoływać z WB ustawionym na łódki (były białe) ale wyglądało to nienaturalnie. To żółte zabarwienie oddaje nastrój, jaki tam wówczas panował. Oczywiście ma prawo się nie podobać :)
A istnieją obiektywy cyfrowe? ;) Ten to był akurat 70-200/2,8IS. Słońce faktycznie było dość wysoko.Cytat:
29. jakieś takie mdłe? z czego to? jakiś analogowy obiektyw? a może ostre słońce?
Dzięki za komentarz!
"analogowy" obiektyw to skrót myślowy - przepraszam jeśli niejasny. chodziło mi o jakieś stare szkła na M42 na przykład.
31 jest przepiękne.
32 Trochę mi przeszkadza kadrowanie. Jest albo za dużo, albo za mało. Raczej za mało. Ale zdjęcie ładne. Trochę głowa nieostra.